In acest caz chiar ca este indicat sa te desparti de el. Asa este si cinstit si corect sa procedezi, atat in privinta ta cat si a lui. Multa sanatate!
Asta doar tu poti sa decizi. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, ii spui din start aceste lucruri si ce te deranjeaza, fara retineri, pentru ca trebuie sa stie. Vorbiti si vorbiti, comunicarea este unul dintre lucrurile cele mai importante intr-o relatie, si amandoi ca perteneri ar trebui sa va preocupe starea sufleteasca a celuilalt. Tu te gandesti la el, dar el la tine? In sensul in care isi face griji. Asigura-te ca si el face asta, ca si lui ii pasa de faptul ca tu stai acasa, ca esti bine, ca va oferiti siguranta reciproca si ca va intelegeti. Daca tu nu te simti bine intr-o relatie iar in urma unei discutii nu se schimba nimic intre voi (asa cum ati vrea de comun de acord)... pui punct delatiei si gata. Este simplu.
Bafta si multa intelegere!
Are 21 de ani, toti sunt "obsedati sexuali" la varsta aia, e absolut normal. Poti sa ii spui drept in fata ca nu iti place ca aduce mereu vorba de sex si ca daca nu se opreste o sa rupi legatura cu el. Simplu, la obiect...
Nu toti sunt obsedati sexual, nu stii ce inseamna sa fii obsedat.
Atat la femei cat si la barbati se acumuleaza tensiune sexuala, sa fii obsedat e cu totul alta treaba, sunt oameni cu probleme hormonale care ii fac sa actioneze mai "dezinhibat".
Ba inteleg, tocmai de aceea am pus termenul in ghilimele. :-) E un barbat normal de 21 de ani.
Daca eram o proasta ma culcam de mult cu el! Obsedat sexual inseamma sa traiesti cu impresia ca orice fatã/femeie este necesar sa te culci cu ea, si sa iti faci filme in cap))) asa sunteti toti nici nu aveti tupeu sa recunoasteti
Nu e normal sa fii obsedat sexual. Sa fii interesat de sex e normal. Sa fii obsedat nu. Sa faci orice sa ajungi in patul cuiva nu. Am o gramada de prieteni de 20 de ani care nu sunt asa. Cand esti prost si te conduc instinctele ajungi asa
Ea a folosit termenul de obsedat sexual - cel mai probabil ca o hiperbola. Eu cred ca tipul e interesat de sex deci ii face aluzii si propuneri, lucru care e exagerat din punctul ei de vedere. Eu cred ca e un barbat normal, poate un pic mai dezinhibat, in nici un caz obsedat sexual cu acte in regula.
Daca face aluzii fara context, legat de absolut orice lucru face ea, e obsedat si disperat. Aluzie faci cand sunteti amandoi, fata in fata si se creeaza o situatie. Daca aduci vorba despre sex pana si cand imi spal sosetele clar ai o problema. Stie ca e virgina banuiesc. Ar trebui s-o lase mai moale sau sa discute direct
Mă părerea mea e că ești cam proastă, da nu asa cu P mare fara supărare. Nici nu știi că vrei, ai vrea să-l transformi pe ăla într-un tip cuminte, da când se întâmplă asta nu o sa mai fi interesata de el. Un tip nu se schimba, poți tu sa-i faci ce vrei tu. Ești ca proastele alea care cred că au ceva special de se schimba un tip pentru ele. Pe deasupra ești și virgina, deci 0 șanse să îi faci tu ceva încât să vrea sa fie cu tine.
Nici măcar nu ești contienta că îți place că e un "obsedat sexual", tocmai de aia te și strofoci atât cu el. Daca nu îți plăcea cum e, nici nu mai punea întrebarea asta.
De ce sunt proasta ca nu m-am culcat cu el? nu l am schimbat eu s-a schimbat singur am spus doar de cat ca e obsedat nu e normal dupa 1 luna sa mi zica de sex si v am cerut parerea )))) daca nu stii sa citesti nu mai comenta fara sens auzi dunt desteapta daca ma culc cu el? ))))))
Pe mine unele fete m-au respins că n-am avut curaj să aduc sexul in discutie, iar tu zici a nu-i normal cum vine asta? ai miros a carne cruda. Probabil ar vrea el să-ți fure inocenta.
Ești destul de mare, poți decizi și singura pentru tine
Nu are cum eu nu sunt copilele astea proaste care cred orice i spune un baiat?
Nu s-a schimbat, e doar pe termen scurt pana faceti sex. Nu exista am fot golan si nu mai sunt. Nimeni nu si schimba caracterul de la o zi la alta. Poate doar ''am fost golan, dar cum am un interes temporar''
Eu as da jet
beausingurlamasamea întreabă: