La 6 luni e normal, acum e prea devreme, mai tinel in suspans, asa o sa pari usuratica, si usor de dus de nas, si nu o sa tina mult relatia.
17 ani jumătate. Aşteaptă până atunci. Asta dacă nu vrei să faci cancer de col uterin.
Cred c-ar mai trebui sa astepti. Trei luni e mult prea putin. Nu te grabi cu viata sexuala, ca sa stii c-o sa ai multe batai de cap precum: sarcini nedorite, avorturi, boli venerice etc. O sa tremuri de frica de fiecare data cand o sa-ti intarzie menstruatia. Prezervativul stii ca se mai rupe iar anticonceptionalele au efecte secundare. Te-ai gandit ce faci in caz ca ramai gravida? Avortul merge doar in primele 2-3 luni, prin urmare, daca nu descoperi la timp sarcina, ramai cu copilul. Crezi ca ai avea cu ce sa-l cresti? Pe baieti in doare undeva, ca nu e sanatatea lor in joc. Tu esti cea care trebuie sa faca avorturi sau sa se chinuie sa creasca un copil "neplanificat". El probabil o sa-si puna coada pe spinare si pe-aci ti-e drumul.
Nu are nici o treaba. Daca vrei ceva deosebit, trebuie sa fie minim 2 ani dif intre voi..In cazul d fata.o sa iasa prost.Incearca,dar i-mi vei da dreptate
Buna! In principiu daca ca iubiti si doriti sa faceti dragoste este ok, dar avand in vedere ca esti virgina trebuie sa ai grija, adica sa fiti mai tandri prima oara, mai ales el sa nu intre cu viteza 5 cand o sa te dezvirginezi o sa iti curga un pic sange, dar nimic ingrijorator cativa stropi si te-as sfatui sa iei anticonceptionale ca na chiar daca ar fi primul tau act sexual nu se stie niciodata! Succes!
Buna.Eu din a 2 luna am inceput relatii sexuale...degraba avem un an. Si nu regret ca am facut-o. Pentru ca am facut-o din dragoste ne iubim foarte mult. Succes mai departe:*
Nu confundati iubirea cu sexul. Relatiile intime le-a lasat Dumnezeu dupa casatorie, tocmai pentru ca cei doi sa isi poarte iubire curata unul fata de celalalt, si nu plina de pofta... fugi de astfel de ganduri, ca nu vei dobandi ceea ce vrei: iubire...