Nu merita nici sa ma uit la el. Azi a venit la mine in scoala iar eu eram in baie. El era la usa de la intrare si se pune in fata mea si imi zice" Te asteptam draguta". Si am plecat, si a inceput sa fluiere. L-am intrebat daca se crede cumva la oi si a zis "nu draguta mea" ). Nu inteleg ce vrea acum. Vreau sa il sun si sa-mi bat putin joc de el, asa cum a facut el cu mine.Dar nu stiu ce sa-i spun!
Nu, nu am facut nimic altceva decat sa vorbesc cu el la telefon si atat...
Dar ma doare ca si-a batut joc de mine si ca i-a iesit. Acum spune ca nu ma cunoaste si ca nu am vorbit niciodata cu mine la telefon . L-am sunat si am inceput sa vorbesc pe tonul meu, sa vad daca isi da seama cine sunt si a ramas mut.
A zis ca el nu recunoaste nimic si, acele 3 minute de tacere din partea lui mi-au dat de gandit. Asta e, daca am crezut ce mi-a spus.
E un las! o poza face cat o mie de cuvinte:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/......2530_n.png
Chiar daca nu-i frumos poti sa-i ii dai sperante la telefon si apoi ii spulberi visul[asta suna mai mult a razbunare]
Daca vrei iti dau nr meu ca sa te poti antrena)
Mdea 0745674** )) Mai viseaza :*
Ii spui ca esti o admiratoare secreta[nu dai nici nume, nimic asta asa sa-l faci curios]spune-i ca te-ai indragostit de el ca vreti sa va intalniti dar numai cand zici, si il aburesti pana cand te saturi apoi ii propui o intalnire la care el va merge si tu nu[adica ii dai teapa]il saini dupa aceea si te scuzi ca a intervenit ceva apoi poti sa-i zici...,, sti de fapt sunt x si am vrut sa simti si tu pe pielea ta ce am simtit eu,,
Esti super draguta, n-ar trebui sa-ti pierzi timpul cu asemenea idioti, data viitoare fa ochii mari