| lucjke a întrebat:

am 17 ani jumatate, prietena mea 15 jumatate, si suntem impreuna de 4 luni si ceva. Eu o iubesc, ea nu prea si as vrea sa facem un sex salbatic/dragoste nebuna, doar ca ea nu vrea " acum ". Sa mai astept? Sau sa apelez la alte fete sa imi potolesc poftele. Chestia e ca ea ma si starneste, imi baga mainile peste tot, ma aprinde. Eu ii cant, ard in flacari, pentru tine... si ea tot nu vrea! Ce ar trebui sa fac? Precizez ca sunt un baiat frumos, arat bine, ma imbrac bine si "ma iubeste femeile" exact ca pe Margineanu :d

Răspuns Câştigător
| saku970 a răspuns:

Ok ok esti un baiat frumos laughing Parerea mea este ca daca nu vrei sa o pierzi ar trebui sa astepti deoarece nici o fata nu ar accepta ca iubitii lor dsa faca asa ceva cu alta fata! Adica eu daca as afla ca iubitul mea a facut-o cu alta atunci m-as desparti de el fara NICI o alta discutie!
Si spre informarea ta sexul la fete sub varsta de 17 ani dauneaza corpului asa ca macar las-o in pace pana la 16 ani cand este mai potrivit pentru ea sa faca acest pas! Iar faza cu sex salbatic daca este de acord sa zicem,chiar daca decat ei ii faci RAU in acest fel si nu uita ca prima data la fete doare deci trebuie sa fii foarte tandru in nici un caz sex salbatic laughing!
Si faza cu ca te atinge sunt sigura, absolut sigura ca o face deoarece nu vrea ca tu sa o parasesti in favoarea altuia deoarece ea nu te poate satisface deocamdata, deci incearca sa iti arate cat de sexy poate fi si ca nu ai motive sa o parasesti pentru alta, dar din pacate tu deja te gandesti sa "iti faci poftele" cu alta!
Saracaa!
Oricum fii si tu mai atent la sentimentele ei si citeste cu atentie ce ti-am zis eu mai sus ca pana la urma eu si iubita ta suntem apropiate la varsta!

12 răspunsuri:
| Takocska a răspuns:

Pffhappy egoisthappy ma lasa-l si tu inca numa o fata e la 15 ani eu cred ca putin ii devreme mai ales pentru sex salbatic cum zici tuhappy

| lucjke explică (pentru Takocska):

Pai sunt tanar, frumos, devreme acasa, VAND CUPTOR! Nici chiar sex salbatic, dragoste nebuna e ok! Ma pricep sa satisfac o fata, chiar si 3 deodata big grin!

| lucjke explică (pentru Takocska):

Pai sunt tanar, frumos, devreme acasa, VAND CUPTOR! Nici chiar sex salbatic, dragoste nebuna, amor ghebos! Stiu sa satisfac o fata, chiar si 3 deodata! big grin

| Takocska a răspuns (pentru lucjke):

Tot egoist si smecher esti nu numa sexul conteaza intr-o relatie

| cherrybomb a răspuns (pentru lucjke):

Ho ma casanovalaughing

| Sabyynna a răspuns:

Doamne! Omule e fata! Daca nu vrei sa o iei de pe centura las-o in pace sa astepte sa aiba macar 16 ani, altfel ii distrugi viitorul fara sa vrei! Ea te arinde, sau tu te aprinzi prea usor? Daca ai un corp bine lucrat e normal sa ii placa sa iti bage pana pe sub tricou, dar daca baga mana in pantaloni... Asta e altceva. Inseamna ca isi doreste dar ii e teama!
Cat despre faptul ca satisfaci 3 deodata, cred ca PE TINE te satisfac 3 deodatalaughing.

| Stilskin a răspuns:

Ma, ai grija, ori o faci acum, ori cand o sa aiba si ea 18 ani ca daca tu esti major si ea minora poti intra la inchisoarewinking bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca multi oameni nu prea agreeaza pofticiosii si poate tocmai din cauza ca tu te manifesti atat de tare ea te refuza, cred ca ii place sa se joace cu tine.

| lucjke explică:

Sunt tanar, frumos, devreme acasa, VAND CUPTOR! Nici chiar sex salbatic, dragoste nebuna, amor ghebos, de astea! Stiu sa satisfac o fata, chiar si 3 deodata! big grin

| aLiaLi a răspuns (pentru lucjke):

Daca ai beneficia si de creier probabil ai fi o combinatie letala. Dar 100% ceea ce spui tu acolo reprezinta un copy paste de pe cocalari.ro. Incearca sa-ti faci o viata adevarata tinere, daca nu in scurt timp viata va uita ca tu existi si vei ajunge cam ceea ce devii, un nimeni happy Baga-ti mintile in cap.

| lucjke explică:

Ok. aLiaLi : 1. intrebarea asta este pusa pentru ca radeam cu ea pe TPU, de ce le poate mintea unora laughing
2. Am un coeficient de inteligenta poate mai mare ca al tau
3. Nu sunt cocalar sau altceva ce ti-a mai trecut tie prin cap.
4. Sunt frumos. laughing
5. Da, sunt bine facut si de aia imi baga mana sub tricou big grin. Nu Creatsaaaa

| Creatsaaaa a răspuns:

Te doare mintea.:*