| AntoniaRuxandraBratu012 a întrebat:

Am 17 ani Si 3 luni, iar iubitul meu aparoape 20 de ani. Suntem impreuna de 2 ani Si 3 luni. Intre noi nu au avut loc relatii intime deoarece eu nu am fost de acord datorita varstei mele... si acum cred ca nu am o varsta corespunzatoare pentru a-mi incepe viata sexuala. Sunt constienta de peroada de timp avuta impreuna dar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Faci exact ceea ce simți că e bine pentru tine.
Poate n-ar fi rău totuși să accepți să treceți la ceea ce se cheamă „petting" - e și un mod plăcut (pentru ambii participanți) de a învăța despre corpul lor și al partenerului fără a trece direct la fapte.

8 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca asta simti, inseamna ca nu esti inca pregatita sa o faci. Ii spui asta si nu o faci. El trebuie sa astepte pana cand esti gata pentru el.

| SkyPilot a răspuns:

Dupa ce am citit intrebarea cealalta (cea la care mi-ai dat fundita, multumesc!) as zice sa il accepti. Pentru durere, lucrurile cele mai importante sunt ca tu sa fii relaxata iar el sa stie cum sa se poarte cu o virginuta. Daca vrei, putem vorbi mai mult pe privat.

| AdiNutuu a răspuns:

Sincer ti-a demonstrat ca nu te lasa are 2 ani cu tine fetito mai dai si lui ca e baiat daca nu ii dai pleaca la alt si o sa plangi ca proasta prin casa

| sorin86 a răspuns:

Calmează-te! Pînă peste 10 ani ai să și uiți cum îl chema. „Iubirile" sînt trecătoare, deși la vîrsta ta par intense. Dacă tot ai așa ispite, mai bine caută un om de valoare, nu un gigel pe care ai să-l uiți curînd.

| AntoniaRuxandraBratu012 explică:

Am moment cand imi doresc pentru ca exista sentimente Si din partea mea Si din partea lui, dati Totusi avem 2 ani impreuna Nu stiu cati baieti ar astepta atata timp dupa iubitele lor.

| SkyPilot a răspuns (pentru AntoniaRuxandraBratu012):

O faci cand simti ca ai face-o pentru tine. Atunci este momentul propice.

Momente *, dar*

Sorin, modul tau de a-mi răspunde la aceasta intrebare este deplasat. Relaţia noastră nu e inceputa de ieri ci de 2 ani si 3 luni. Este posibil sa ramanem sau nu impreuna pentru tot restul vietii. Nu stii cum decurge relatia noastra ca il jignesti pe el spunându-i "gigel", el pentru mine este un om de valoare. Ce anume intelegi tu prin "om de valoare " de ma indrumi sa caut unul?!