Nu, nu ai greşit.
"As fi vrt sa fie altfel prima data," - Nu, nu! Mereu iese prost când e planificat că trebuie să fi aşa şi pe dincolo.
La tine totul a decurs natural! Aţi avut o relaţie de prietenie foarte bună, amândoi v-aţi dorit mai mult şi amândoi aţi făcut totul şi totul a decurs perfect şi de la sine (cum de altfel descrii şi tu) ceea ce e MINUNAT!
AŞA trebuie să se întâmple şi nu altfel. Totul trebuie să vină de la sine.
Acest regret al tău de-acum, din punctul meu de vedere, nu-şi are rostul. V-a plăcut amândurora, încă sunteţi împreună, totu-i chiar foarte bine. Nu-nţeleg dilema.
Tu nu iubeşti pe altcineva, crede-mă. Poate, eventual, ţi-e gândul la altcineva, dar din moment ci totul a venit de la sine cu acesta e destul de clar că pe acesta îl iubeşti.
Şi-n plus, de ce să te consumi cu pseudo-iubiri imposibile (referindu-mă la celălat pe care spui tu că-l iubeşti dar nu poţi avea o relaţie cu el) când ai iubirea în faţa ta?!
Pot trece ani până când chiar o să poţi avea o relaţie cu celălalt şi până atunci poate se schimbă celălalt sau te schimbi tu.
Mai mult decât atât, de ce nu trăieşti clipa? Ai lângă tine pe cineva care te iubeşte şi îl iubeşti şi tu (sau măcar eşti foarte atrasă şi te simţi bine în compania sa). Nu înseamnă neapărat că trebuie să vă căsătoriţi, să faceţi un băiat şi-o fată şi o casă pe malul lacului cu gard alb.
Virginitatea în sine nu înseamnă nimic şi, în plus, ai şi o vârstă la care activitatea sexuală nu reprezintă risc pentru tine.
Hai, capul sus şi trăieşte clipa căci cu dileme dintr-astea mai rău îţi amărăşti viaţa. Şi, după ce că viaţa oricum e naşpa în genere, tu ce faci? Îi mătrăşeşti şi puţinele aspecte plăcute?
Succes!
Eu zic ca ai o varsta foarte buna sa iti incepi activitatea sexuala, dar cu moderatie ! Adevarat ca ai inceput cam rapid in relatie dar cum ai spus tu il cunosti de mai mult timp si ti a fost alaturi, lasa iubirea care nu o ai si iubeste NAIBII pe cine ai !
Nu trebuie sa te simti vinovata ! Incearca nu pui la suflet ce zic altii lumea asta vrea doar sa raneasca!
Mult noroc! :*
De gresit eu zic ca nu ai gresit! asa e trebuie sa simti iubirea aia la inceput, toate fetele vrem asta sa fie cu cel pe care il iubim. de gresit nu ai gresit dar ca cateodata corpul ne joaca feste sau starea de spirpit in care suntem si ne lasma influentate. dar nu ai gresit deloc. vezi cum se poarta cu tine acum. e pacat ca nu ai putut cu cel pe care il iubesti dar niciodata nu iese tot cum vrem noi, dar ne dam seama pe parcurs. nu e o limita de timp cand ar trebui sa iti incepi relatia sexuala, puteai sa o faci si din prima zi daca vroiai.
Mda, fapta e deja consumata, ar trebui sa incepi sa te obisnuiesti cu ideea. Sincer, nu ai procedat bine, si ai grija ce faci pe parcurs ca sa nu primesti eticheta de " femeie usoara ", sa nu`i auzi pe ceilalti ( baieti ) spunand : " ia`o pe asta ca iti da din prima seara ". Ai cedat mult prea usor si mult prea repede.
sa nu`i auzi pe ceilalti ( baieti ) spunand : " ia`o pe asta ca iti da din prima seara ". Ai cedat mult prea usor si mult prea repede. BYA daca s-a intamplat cu el asta nu inseamna ca de acum o sa se intample cu toata lumea daca nu voi mai fi cu el Am mai trecut prin starile astea dar pur si simplu de data asta nu m-am putut controla. mersi alexandra21 ma UnAltVis