| Corpy a întrebat:

.Am 17 ani si am lungimea penisului de 11, 5-12 cm...Imi puteti spune daca este in regula pentru varsta mea si daca nu, ce ar trebui sa fac? Am o iubita de 6 luni si vrem sa ne incepem viata sexuala, dar mie mi-e frica ca penisul meu e prea mic si ca nu o sa o pot dezvirgina...Ma puteti ajuta va rog? big grin

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi linistit deoarece ceea ce conteaza in cazul unei dezvirginari se reduce la un lucru foarte simplu si anume, penisul trebuie sa fie intro erectie cat mai puternica deoarece indiferent de lungime (12cm sau 18cm)dezvirginarea se produce la fel, chiar mai usor si mai putin dureros in cazul unui penis mai mic. Vaginul unei fete virgine are o adancime de circa 9-11 cm. deci in mod logic nu trebuie sa-ti faci absolut nicio grija fiindca n-ar trebui sa existe nici un motiv de ingrijorare in acest caz. Poti fi convins ca vei reusi. Daca nu gasesti prezervativ potrivit ca marime iti sugerez sa folositi ovule spermigene, deoarece sunt la fel de eficiente. De asemenea tot preventiv, din motive de precutie incercati sa evitati perioada fertila a ciclului menstrual.

8 răspunsuri:
| Iulia8659 a răspuns:

Cam putin, dar cu rabdare vei reusi. Poate prietena ta nu are pretenții la ceva mai mare.
Si plus de asta, va fi mai puțin duteros la ea.

| Emilian65 a răspuns:

Cu 12 cm cat are penisul tau o poti dezvirgina cu brio.

| OldSoul a răspuns:

Nu e tocmai in regula, dar merge si asa, pana la urma, vorba aia, intentia conteaza. Noi cu ce ai vrea sa te ajutam? S-o dezvirginam noi?

| Corpy explică (pentru OldSoul):

Sa ma ajutati cu raspunsuri...
Cu 12 cm o pot dezvirgina?

| Corpy explică (pentru OldSoul):

Sa ma ajutati cu raspunsuri...Cu 12 cm o pot dezvirgina?

| OldSoul a răspuns (pentru Corpy):

Da, nu este nici o problema.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ea ce părere are?
Crede ca e mica?
Si dacă nu o dezvirginezi, cine moare?
Ea ar prefera una MARE? (Poate are o dorință ascunsa sa se urce pe pereți de durere, prima oara)