| dica123 a întrebat:

Am 17 ani si am o prietena de 14 ani, stiu ca e mai mica ca mine dar ne intelegem bine nu ne certam avem 1 luna si 4 zile, cateodata ea cred eu ca e indiferenta cu mine. Cand cer eu un pupic imi zice cateodata grija sau eii, fata in fata se comporta bine dar pe mess cateodata da raspunsuri cu greata gen (eii, grija, creca) ce imi sugerati sa fac? m-am gandit sa o las numai pe ea cand vrea saruturi si pupici sa ii dea numai ea nu sa mai incerc eu...

5 răspunsuri:
| aniiledha a răspuns:

Iai aratat prea mult ca tii la ea... ea acum crede ca tot ce spune e bine dar cateodata cuvintele ei te dor, incearca sa fii mai indiferent cu ea pana o sa-si dea ea seama unde a gresithwinking succes

| PufoseniePufoasa a răspuns:

Trebui sa aveti o discutie serioasa

| ScarlatElenaa a răspuns:

Si crezi ca ea iti va da "pupici"? mai bine intreab-o daca vrea sa mai fiti impreuna ii spui ca tu nu vrei sa te respinga de fiecare data cand o saruti.si o intrebi daca vrea sa mai fiti impreuna(poate ea nu mai vrea) daca zice ca vrea sa mai fiti impreuna atunci tine la tine si poate se va schimba(nu se stie sigur daca schimbarea va fi durabila). daca zice nu.asta e. succes!big grinbig grinbig grin

| iuly_9622 a răspuns:

E normal sa ai prieteni, si mari si mici!

| dica123 explică:

Elena aseara am intrebat-o de ce ieri a fost asa mai rece cu mine si i-am zis daca eu sunt de vina sau s-a intamplat ceva. a zis ca nu nu are nimic si vrea sa fim impreuna in continuare. am mai intrebat si o prietena buna de-a ei si a zis ca nu prea stie asa multe despre ea pentru ca e schimbat-oare ca vremea si nu prea o intelege.