Penisul tau este la limita de sus a normalitatii (adica foarte mare). Curbarea este frecvent intalnita, la multi barbati, nu este nimic anormal si nu iti va afecta viata sexuala. Asadar, nu ai nici o problema. Nu stiu ce iti apare alb pe suprafata penisului, fiindca descrierea ta este absolut insuficienta. Sa fie lichid preejaculator?
Adreseaza-te la ginekolog daca tot te framinta atit de mult asa intrebare... dar totul va fi ok in relatia sexuala daca vei fi increzut in tine si puterile tale...bafta
Nu ai ma nimic stai calm , asa e la toti baietii, doar sa te speli acolo , sa fi curat =]
Ok. prima problema nu stiu care e de fapt, dar ma rog.
a doua problema se poate ca tu sa ai o candidoza si exista diferite creme pentru a trata aceasta problema. dar va trebui sa mergi la urolog si in nici un caz la ginecolog. La ginecolog merg fetele/femeile
multa bafta si succes in continuare
Am uitat sa precizez, totusi ai grija cu viata sexuala sa nu ii dai si partenerei tale aceasta candidoza. la fete se manifesta altfel si pentru ele e foarte incomod si neplacut.
Ceea ce apare pe suprafata penisului este ceva alb, miroase nu stiu ca branza si apare doar daca nu ma spal timp de 4-5 zile ca atunci cand sunti racit atunci nu prea fac baie si no atunci apare
HappynewCenusa întreabă: