| ginaroxana13 a întrebat:

am 17 ani si am o relatie de 3 ani, in ultimul timp am ajuns foarte stresata din cauza ca eu vreau sa ma mut la el,dar problema nu este el pentru ca el isi doreste foarte mult sa ma mut la el si am discutat si cu ai lui si ei sunt de acord sa locuiesc acolo problema cea mare sunt parintii mei, ei nu sunt de acord sub nici o forma pentru ca ei au conceptii putin mai altfel inima imi spune sa ma duc langa cel iubit dar creierul imi spune sa nu fac asta din cauza ca nu vreau sa oi vad pe ai mei suferind si sa le trag rusine dar ma gandesc si la fericirea mea deci nu stiu problema asta imi da de cap dati'mi sfaturi voi ce ati face in locul meu? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Actionezi ca un copil disperat care nu reuseste sa isi atinga scopul.
Stiu ca am plans vreo 3 zile incercand sa ii conving pe ai mei sa ma lase sa fac Pastele trecut cu iubitul meu. Si tot nu am vazut.

Nu merge la 17 ani sa te muti, draga mea. Nu e ca si cum nu ai avea parinti si tear scoate din casa de copii. Trebuie sa fii realista, si sa astepti pana cand ai 18 ani si poti face ce vrei. Sa iti termini liceul si sa stii ca poti face si tu bani.

Nu e asa ok sa te duci sa stai cu alti oameni. Chit ca e el si cu ai lui. O sa ai retineri pentru ca nu vei mai avea acelelasi lucruri cu care ai fost obisnuita, nu aceleasi obiceiuri, va trebui sa faci mancare, sa te integrezi in familie, nu e totul atat de simplu.
Daca te muti cu el, cand stii ca poti avea un venit si el are unul, sa faceti ceva impreuna da, dar cat e dragostea de mare, fii rationala si intelege ca ai tai nu o sa accepte treaba asta. Si au motivele lor ca nu te vad suficient de matura pentru asta si ca nu ai nicio baza materiala.

Cand o sa fii sigura de tot ce poti face, atunci da.
E simplu. Nu poti pleca de acasa incercand sa iti faci o viata pe care nimeni nu ti-o garanteaza. Trebuie sa ai ceva sub tine inainte.

Bafta!

| MineaPeter a răspuns (pentru Libelle):

Dar în alte ocazii ați trecut apoi de părinți, cu prilejul altor sărbători? A fost bine?

| Libelle a răspuns (pentru MineaPeter):

Da, au urmat si sarbatori impreuna. Cu timpul ajung sa inteleaga si parintii...

10 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Stai putin, si cine o sa suporte cheltuielile? Ai un oarecare venit, sa contribui si tu cu un ban, sau vei sta pe spinarea parintilor lui? Parintii tai au dreptate, nu se face asa ceva. Una e sa te muti cu iubitul, cand stii ca te poti intretine singura. Alta e sa fii intretinuta lui.

| ginaroxana13 explică (pentru Alcyon):

Aici nu este vorba de bani...eu lucrez 1400 lei lunar plus iubitul meu 1800 lei lucreaza la un callcenter

| Alcyon a răspuns (pentru ginaroxana13):

Buna intrebare. O fi pe la vreun videochat, si ii zice call center laughing

| Cristiann25 a răspuns:

In locul tatalui tau ti-as da o palma sa te linistesc.Nu au conceptii aiurea oamenii gandesc NORMAL insa tu nu prea.La 17 ani faci bani sa-ti iei macar o paine pe zi? Eu cred ca nu faci nici pentru una pe luna dar in fine.Crezi ca parintii baiatului aluia o sa fie dispusi sa te intretina si pe tine?(haine, mancare, scoala etc?)Esti cumva de la tara?! Sincer!

| Chamberlin a răspuns:

Mai asteapta 1-2 ani iar dupa aceea sigur te vor lasawinking

| Kirito21 a răspuns:

Eu una sincer nu as accepta sa locuiesc cu iubitul meu si parintii lui. De unde stii ca te vei impaca bine cu mama lui? Daca tot aveti venituri de ce nu va mutati amandoi in alta parte de ce neaparat cu parintii lui? de ce doar tu sa faci sacrificii?

| JosePpPp a răspuns:

Ce lucrezi tu de iei 14 milioane la 17 ani?

| Paradoxul6 a răspuns:

Sfatul meu?
Vorbeste cu parintii tai, doar vorbind cu ei lejer, calm, din inima o sa inteleaga si o sa cadeti la un compromis. E normal sa nu te lase pentru ca esti la altcineva acasa si nu-si mai pot ''proteja'' fetita, imagineaza-ti daca s-ar muta cineva din familia ta... naspawinking incearca sa vorbesti cu ei.winking