Pai... ai 17. daca spui ca relatia voastra dureaza de atata timp e normal. daca ti-e frica ca o sa te lase dupa prima noapte iti faci griji de pomana. nu a asteptat doi ani doar pentru asta. te-a asteptat pe tine. nu uita : protejati-va si ai grija ca si el sa fie pregatit. bafta! funda?
Eu ca si baiat iti spun sa mai astepti si profita de viata pe care o ai acum cat mai mult
Numai prostii au spus unele persoane pe aici...Conteaza starea ta cel mai mult, daca esti de 2 ani cu el inseamna ca-l iubesti nu? si sigur si el pe tine, altfel nu statea atata timp cu tine. Toti baietii care vor doar "acel lucru" de la fete nu asteapta doi ani. Acum totul depinde de tine. Si asta nu are o varsta, bine asta nu inseamna sa te apuci de la 12. Dar faza cu "sa trec peste 18 ani" e o idiotenie. Poti sa treci peste 18 si tot sa nu te simti pregatita. Daca ai mare incredere in el atunci nu ai nimic de pierdut Succes si ai grija la protectie!
Primul pas: lasă-l imediat pe prietenul tău! Dacă a aşteptat 2 (doi) ani înseamnă că nu-i funcţionează bine echipamentul. Găseşte-ţi unul normal.
Daca nu esti sigura, probabil nu esti pregatita. Studiaza-ti cu atentie inhibitiile, si vezi ce te opreste. Asta ar trebui sa-ti influenteze deciziile, nu sfaturile unor straini.
Trebuie sa te gandesti tu bine si sa iti dai seama daca vrei sa faci pasul asta, totusi e un pas important si aici intervine si alte intrebari cum ar fi daca merita aceea persoana, daca esti pregatita fizic si psihic si altele. Parerea mea este ca nu ar trebui sa te grabesti asa de tare, esti fata si ai tot timpul, e mai rau la baietii caci ei vrea sa fie cat mai devreme pentru ca ar fi mai cool spun ei...insa tu gandeste-te bine si nu asculta pe nimeni, asculta-te pe tine si dati seama ce vrei cu adevarat...
Succes!
Trebuie sa te gandesti tu bine si sa iti dai seama daca vrei sa faci pasul asta, totusi e un pas important si aici intervine si alte intrebari cum ar fi daca merita aceea persoana, daca esti pregatita fizic si psihic si altele. Parerea mea este ca nu ar trebui sa te grabesti asa de tare, esti fata si ai tot timpul, e mai rau la baietii caci ei vrea sa fie cat mai devreme pentru ca ar fi mai cool spun ei.Insa tu gandeste-te bine si nu asculta pe nimeni, asculta-te pe tine si dati seama ce vrei cu adevarat.
Succes!
Ar fii bine s-o începi pe la 18, să fii și tu majoră. Dar ai grijă să folosești prezervative, nu cred că vrei să ai copii de acum D:
Succes!
Daca esti pregatita si stii ca poti, nu te impiedica nimeni.P.S:Este potrivita varsta sa iti incepi viata sexuala.
O data ce a stat cu tine si te-a asteptat timp de 2 ani. cred ca ar fi ceva normal.nu cred ca a stat atata timp doar pentru sex.
anonim_4396 întreabă: