Consider ca despre acest subiect ar trebui sa ii povesteasca mama voastra, nicidecum tu. La varsta asta, copiii sunt mult mai precoce decat erau copiiii din generatiile anterioare si se poate discuta cu ei in linii mari despre sexualitate.
Trimite-o la mama şi la tata. E obligaţia lor să răspundă la întrebări de tipul ăsta. Oricum deja ştie, aşteaptă doar confirmarea ta. Generaţiile astea sunt înaintate rău. Baftă!
Ii zici asa:
uite iti spun doar atat si ma lasi in pace ok? Copii se fac din relaxii sexuale dintre 2 persoane.
Si punkt
Plus ca nu e chiar asa de mica sa ii ascunzi adev
Spune-i cand 2 oameni se iubesc (adultzi), Dumnezeu trimite in burta mamicii un copilash asa ca si surioara ta
Cel mai bine ar fi ca mama voastra sa discute cu ea. dar daca ea tot te cicaleste si dupa ce ii spui sa discute cu mama, atunci cred ca ai putea sa ii spui adevarul.nu neaparat amanunt cu amanunt, ii explici mai mult biologic, eu sunt de parere ca nu trebuie sa ii minti pe copii.
Eu mi-am speriat verisoara spunandu-i ca daca o fata si un baiat se saruta sau se pupa, fata ramane insarcinata si in burtica ei va creste un bebelus.
Eu nu cred ca stie. Am impresia ca traieste cu informatii primite de la prietenele ei. Ea nici nu vrea sa afle detalii de la mama fiindca este convinsa ca i se va spune ceva vag, deci are incredere in tine...asteapta raspuns de la tine. Spune-i ca atunci cand doi soti se iubesc se hotarasc sa conceapa un copil, lucru care inseamna ca acel copil este rezultatul dragostei dintre ei doi. Copilul se dezvolta 9 luni in burtica mamei, apoi se naste. Restul amanuntelor tin de dorinta si explicatiile mamei, cat de multe doreste sa explice pentru varsta ei. Nu te baga la amanunte ca poate nu-i va face placere mamei tale. Atat ajunge.
Doamne...
Pei incepe prin ai vorbi de menstruatie...
Dupa usor usor ii explici
Orcum se aproprie varsta la care o sa ii vina musafiri nu?
Pai ii zici cum a aparut ia de exemplu:adica incepi sa-i zici uite u ai aparut pe lume din iubirea parintilor nostri adica ei sau iubit si asa ai aparut u. timp de 9 luni ai stat in burtica mamei sa dezvoltat iar apoi dupa ce au trecut astea 9 luni ia s-a nascut si cam atat.nui da multe amanunte.si ii mai poti zice ca peste kativa ani cand va creste va intelege perfect ke iai explicat, bafta si sper ca te-am ajutat(desi ar fi treaba mamei tale sai explice)
Ignora celelalte raspunsuri Zi sa mai astepte cativa ani 1-2max3 ca daca nu-i spuneti unu o sa afle din clasa sau de pe net si n prea reactioneaza bine stiu de la fratimio si n mai ne credea pe nici unu incepuse sa aiba note mici pe la scoala pana mi-am luat eu imima in dinti si am discutat cu el pe aceasta tema si si acu mai are indoieli pe tema asta in privinta parintilor (n stiu incearca sa iti gasesti niste cuv potrivite si cat de cat sa n o impresoineze asa de tare pentru ca daca o impresioneaza ea inca e mica si isi va da drumu la gura )(si cand vor afala ai tai ca iai spus n o sa reactioneze bine si daca ai si prieten o sa aiba de suferit relatia voastra)(fratimio e cu 4 ani mai mic si incepuse pe la 9 ani sa ma streseze rau si la 11 cand incepuse sa mai bage in discutie chesti din astia cum ca a auzit alea si ale pe la scoala l-am luat intr-o seara dupa cina si am discutat cu el) succes P. S sa stii ca n e prea devreme sai spui sau daca vrei mai asteapta maxim 6-7luni ca n e mica si o sa se mai bage prin discutii pe la scoala din astea la fratimio in clasa erau la cupluri si nmau din astea vb toata ziua
succes
Funda?
Pai spune-i adevarul cand o femeie si un barbat se iubesc chiar asa ai si putea formula " Cand o fem si un barb se iubesc."
Cred ca ea stie mai multe dar nu e sigura.
Eu nu sunt fata dar eu la 10 an stiam cum se fac copii.Decat sa creada alte prostii mai bine ii spui adevarul sau o trimeti la parintii tai. S-ar putea sa intrebe pe cineva care o sa ii spuna ceva care nu e adevarat si nu o sa mai poti sa i-o scoti din cap.
Daca nu a aflat inca, este ceva nou pentru ea si Tu ca o sora mai mare trebiue sa incerci sa ii explici, dar pe intelesul ei si acest lucru trebiue sa il faca mama ta impreuna cu tine.
Sigur nu ii spune adevarul. ignora ce spune, incearca sa ii explici ca toate la timpul lor.sau cel mai bine spune-i parintilor sa o lamureasca. te pup.
Pai spune-i mah adv.cum se fac.bine mai scoate sh u unele 'detalii'ca gandeste-te ca pana la urma va afla si daca ma vedea ca nu ai mintito va avea sh pe vitor incredere an tine.
pup sh succes
AlexEjmecheru întreabă: