Ei nu. o relatie nu inseamna asta. stiu ca nu vrei. dar daca vrei sa continui sa te tina in lesa nu ai de cat. o relatie inseamna si libertate.
Buna, nu cred ca daca esti cu el ii apartii total si nu are de ce sa iti interzica nimic, eu zic sa discuti frumos cu el si sa ii spui intr-un mod i care sa nu se simta aiurea, spune-i ca nu e bine comportamentul lui si spune-i ceea ce simti, ai nevoie si tu de intimitate, de libertate, de relaxare, el nu are de ce sa iti impuna anumite chestii, nu se face asa, daca el te iubest si te respecta, te va intelege si se va schimba, daca nu va face asa, atunci ar trebui sa te gandesti daca chiar merita...
El te iubeste? Banuiesc ca da. Speriel un pic. Spune-i ca daca nu se schimba o sal lasi. El fiind posesiv, sigur este si foarte orgolios si o sa-ti spuna,, Ei si? Foarte bine daca tu vrei ne despartim,,. Tu fi tare si stai cateva zile fara el, sa vezi cum vine sa te caute si atunci faci ce vrei din el, adica ai spui ca te intorci cu el daca termina cu interdictiile.Curaj
Intr-o relatie trebuie sa existe incredere din partea celor implicati. daca iti interzice ar insemna ca nu are incredere in tine...si apoi. o relatie in care nu aveti incredere unul in celalalt nu dureaza. daca el iti interzice ceva.interzice-i si tu ceva si asa spune-i ca o sa fiti egali
Vorbeste cu el si explica-i ce nu-ti place la el, si intreaba-l de ce iti interzice anumite lucruri..., iar daca nu este de acord sa inceteze cu toate astea sau nu se tine de promisiune, spune-i ca te desparti de el si gata... daca intr-adevar te iubeste isi va cere scuze si se va intoarce cu siguranta la tine, pentru ca un astfel de motiv nu il poate face sa se distanteze dintr-o data de tine