Nu incerca sa te justifici in fata unor straini, ba chiar in fata nimanui. Este viata ta si faci ce vrei cu ea
Nu am mai auzit prostia sa nu ti-o dea pentru ca esti minor, doamne fereste. Va duceati la alta farmacie. Nu inteleg de ce ati renuntat atat de usor. Insa, posibil sa nu fie nimic.
Te-ar distruge psihic sa iti ratezi viata din cauza unei greseli. Daca nu ai mai privi totul sentimental, ci realist, ti-ai da seama ca nu iti va ramane nimic pe constiinta, doar daca iti induci tu acest lucru. Gandeste-te la tine, ai o viata inainte, daca alegi sa il pastrezi, vei suferi si tu si copilul.
Menstruatia intarzie din N motive, nu inseamna neaparat ca esti insarcinata. Daca citesti nu stiu ce simptome pe net, vei vedea ca le vei simti pe toate. Asa eram si eu in liceu la un moment dat cand suspectam ca ar fi o sarcina Parca aveam simptomele de la A la Z, dar totul era in capul meu. Si asa se intampla la majoritatea. Stai linistita, fa un test de sarcina dupa 21 de zile si atunci, ia o decizie matura, nu una sentimentala.
Din pacate am fost si la alte farmacii, dar nu ne ajungeau banii, ne am dus unde stiam ca e mai ieftina dar nu ne a dat
Daca esti cumva insarcinata te incurajez din tot sufletul sa nu faci avort, Dumnezeu poartă de grija oricărui copil. Daca faci avort nu rezolvi problema, devii doar mama unui copil pe care tu l-ai omorât,. Si sa-l dai spre adoptie e mult mai bine decat s-a il omori. Fiul meu mai mare e adoptat, mama lui naturala a ramas gravidă la 17 ani cu șeful ei insurat, nu avea conditii sa il tina dar a zis ca a vrut sa ii dea macar darul vietii. Poate va ajuta familuule si il creșteți împreună. Si fiul meu mai mic a fost total neprogramat si ma gandesc cu groaza ca daca nu aveam frica de Dumnezeu as fi putut ucide prin avort copilul meu minunat, lumina si bucuria intregii familii.
Nu sunt în stare să duc o sarcină dacă aș fi. Iar când faci avort, nu omori un copil, omori niște celule ( asta dacă faci la timp ) avortul nu e omor. De ce să îl nas și să se chinuie prin orfelinate? La 18 ani să l dea afară și nu aibă un leu? Ce credeți, am o prietenă care a fost lăsată în orfelinat, acum se chinuie cu banii și e în despresie ca n are pe nimeni și îmi spune des ca mai bine era avortata decât să se chinuie așa singură.
Buna.Pastila de a doua zi se poate administrata daca ai 16 ani, prin urmare refuzul farmacistei nu are niciun sens.Eu sper ca povestea e inventata, pentru ca daca mama ta era asa de ok cu ideea de iubit plus inceputul vietii sexuale, tu ai fi comunicat cu ea fara nicio problema si ti-ar fi cumparat ea pastila de a doua zi., nu? Si chiar daca erati numai voi doi, de capul vostru, in orice oras exista cel putin 15 farmacii. Voi ati primit refuz la una si ati zis ca asta e, vedem daca urmeaza un copil sau nu?
Sincer, chiar nu inteleg de ce eviti sa-i spui mamei tale daca te intelegi bine cu ea si stii ca nu ar reactiona prea drastic? In astfel de momente cel mai intelept e sa apelezi la un adult de incredere. Sper sa iti faci curaj si sa vorbesti cu mama ta.
Se pare ca nu mi ai citit răspunsul la alt răspuns al unei femei. Am fost la alta farmacie, însă nu îmi ajungeau banii. Iar prima farmacistă a refuzat să mi o dea spundu mi ca s minoră și poate avea reacții adverse. Cu mama mea sunt foarte deschisă, dar nu aș putea să i spun așa veste, stiu ca nu m ar certa, dar s ar speria foarte tare iar eu nu vreau asta
Deci nu vrei ca mama ta sa se sperie, pentru ca in mintea ta acest lucru e mai inspaimantator decat sa aduci un copil pe lume. Este logica in camera cu noi? Ca eu nu o vad.
Un iubit de doi ani nu te poate lasa insarcinata si trebuie sa fii perversa, e practic un bebelus
Mergi la farmacie si cere un test de sarcina.
Daca te refuza o farmacie mergi la alta poti comanda si online si de pe eMAG.
Vorbeste cu un medic ginecolog si fa un consult.
Daca nu iti place acel medic cum iti vorbeste, mergi la altul.
Da un telefon la Planing Familial acolo sunt ginecologi si psihologi.Cu siguranță vei găsii ajutor.
La Planingul Familial totul este gratuit.Mergi pana acolo azi sau da-le un telefon.Chiar daca esti minora.
Am făcut 2 teste și au ieșit negative, însă am înțeles ca un test se face după 21 de zile de la întârzierea menstruatiei, mie mi-a întârziat abia de 2-3 zile, însă n am niciun simptom ca mi ar veni menstruatia, acum 2 luni am avut aceiasi problema și am făcut un test de sarcină, care mi-a ieșit pozitiv, și fix în aceiași zi mi-a venit menstruatia.