Buna.
Era bine sa folositi prezervativ.
Daca zici ca a ejaculat pe burta si nu in vagin este bine.(Daca ia scapat un pic in vagin exista o sansa sa ramai insarcinata).Nu uita sa te protejezi la fiecare contact sexual..risti sa te imbolnavesti cu virusul HIV!
Calu ala la 25 de ani, cine stie cate a mai gaurit...ce te costa sa te protejezi de boli, ca de sarcina probabil ca nu poate fii vorba! Cum de te-ai lasat prostita? Stai calma ca iti va da papucii in curand si atunci sa te intrebi daca s-a meritat. Oricum, daca te consoleaza, roata se intoarce!
Nu au trecut 72 de ore, deci du-te si ia anticonceptionale, prezervative pentru data viitoare si ce zici de un test de sarcina?
Mai copii mai, is asa de scumpe prezervativele? voi va jucati cu focul...depinde in ce perioada a lunii ai ciclul, cu toate ca daca e prima data nu cred ca este vreo sansa, dar mai bine ia pastila pentru ca nu toate femeile sunt la fel de fertile. daca iti intarzie ciclul ia si un test de sarcina.dar cel mai bine vorbeste cu parintii
Problema este ca mie nu imi vine niciodata stopu la timp, cand imi vine la 2 luni cand la o luna...e aiurea. oricum daca fac maine un test de sarcina as putea afla cu precizie daca am ramas sau nu?
Daca nu te-ai protejat esti supusa riscului sa ramai insarcinata si sa stii ca faza cu facutul dusului nu te scapa de acest risc, eu te-as sfatui sa te duci la doctor.
Bumti12 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: