anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Am 17 ani. si desi ar trebui sa fiu destul de matura la varsta asta mi-sa intmplat ceva ciudat.
Intr-o noapte am visat de 3 ori un baiat si m-as indragostit de accea persoana numai din ce s-a intamplat in acele vise, adica vorbeam, ne plimbam, ...eram impreuna.
Acum problema e ca nici nu stie ca exist laughing el e din sibiu si eu din tg jiu e ceva distanta, iar noi suntem prieteni pe facebook si nu stiu cum sa intru in vorba cu el ce sa ii zic n-am nici o idee happy daca ma puteti ajuta k un sfat... ar fi perfect. Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit sau am scris. MS

4 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Good lord...

| alafaranume a răspuns:

Nu mai credeti in vise, horoscop si alte prostii si cel mai important : relatiile la distanta niciodata nu tin deci mai mult de amici nu avet icum sa fiti, si iti pot argumenta daca vrei de ce nu tin

| alyn21 a răspuns:

Se zice ca daca visezi o persoana, acea pesrsoana adoarme cu gandul la tinelaughing

| Valutz a răspuns:

Buna! Nu prea stiu ce sa zic mi s-a intaplmat si mie de mai multe ori asa ceva. E des acest lucru intalnit nu numai la noi adolescentiihee hee Mi se pare un lucru frumos :X Daca vrei sa mai vb add valeryk_mondialu