| Lexa3 a întrebat:

Buna Am 17 ani. si desi ar trebui sa fiu destul de matura la varsta asta mi-sa intmplat ceva ciudat.

Intr-o noapte am visat de 3 ori un baiat si m-am indragostit de el numai din ce s-a intamplat in acele vise, adica vorbeam, ne plimbam, ...eram impreuna.

Acum problema e ca nici nu stie ca exist el e din sibiu si eu din tg jiu e ceva distanta, iar noi suntem prieteni pe facebook si nu stiu cum sa intru in vorba cu el ce sa ii zic n-am nici o idee daca ma puteti ajuta k un sfat... ar fi perfect. Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit sau am scris. MS

2 răspunsuri:
| lexzor a răspuns:

Daca as fi in locul tau l-as lasa. Adica, mai bine il uiti decat sa suferi in fiecare zi ca nu e langa tine si ca sti ca nu se poate face nimic daca sunteti la o distata mare... Acum este decizia ta... spune-i ce s-a intamplat si poate veti gasi o solutie, matusa, bunica stau in tg mures. Totusi sa ii spui. Daca incerci totul este posibil! SUCCES

| Darkeye a răspuns:

Hmm nu prea cred ca merge, intotdeauna o relatie la distanta nu prea merge, e naspa ca nu poti face nimic, si o sa suferi si nu-i bine, o posibilitate daca tu te muti acolo unde e el sau el langa tinebig grin