| alexandrabianca131313 a întrebat:

Buna,am 17 ani si eu cu iubitul meu am hotarat sa facem sex protejat, el o are de vreo 16 cm si zic ca e ok.I-am facut sex oral si el mie si apoi a inceput sa o bage in mine, tin sa precizez ca nu sunt virgina.Am facut sex vreo 20 de minute in multe pozitii si am hotarat ca sa dormim amandoi el cu penisul in mine. Dimineata eu inca dormeam dar el m-a mai penetrat de cateva ori pana sa ma mai trezesc,nu stiu daca penisul a stat toata noaptea in mine, dar era multa sperma in prezervativ.L-a dat jos si dupa s-a sters si am mai facut vreo 5 minute neprotejati. Oare voi ramane insarcinata?

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Doamneeee, ce vremuri traim :I
Unde esti dulce copilarie?!
Fa un test si termini cu stresu.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lungimea penisului este egala cu dublul varstei, iubitul tau are penisul prea mic, trebuie sa fie de 34 cm

| caramela a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pe bune? la 40 de ani o sa fie de 80? de unde le scoti? daca este un raspuns ironic, trebuie sa pui un semn haios.
O seara buna happy

| Emilian65 a răspuns:

S-ar putea ca dupa actul sexual neprotejat sa aveti o surpriza sa fi ramas gravida, pentru ca el inca mai avea sperma pe canal.

| Fatamuntilor a răspuns:

Fantezii. e imposibil sa nu te fi miscat o noapte intreaga!
Fa test de sarcina dupa trei saptamani de la eveniment!

| Radu284 a răspuns:

Iar trolezi? Tu nu te mai plictisesti?

| Northern a răspuns:

Asta e doar o fantezie rolling on the floor. Sper ca te-ai simtit bine cand ai scris.

| CristinaSNC a răspuns (pentru Northern):

Bine zis fantezie rolling on the floor

| Koyzu a răspuns:

Ce-i tras cane? Marihuana sau Legale?

| MorenytaShuttUp a răspuns:

Doamne fereste! Cum sa dormi cu penisul in tine? Si cum sa te penetreze in timp ce dormi? Asa ceva nu se face. Depinde daca in alea 5 minute si-a dat drumu in tine.winking Daca nu si-a dat nu esti.

| ubox7007 a răspuns (pentru MorenytaShuttUp):

"Asa ceva nu se face." **** daca este fizic posibil si legal, de ce sa nu o faca? din cauza unor persoane incuiate?