Obisnuieste-te cu gandul ca toate sunt curve daca le dai ocazia. Ia-le asa cum sunt, trateaza-le asa cum iti place si iti vezi de viata ta. Vei fi cu siguranta dezamagit de multe ori, dar atat sa te gandesti ca femeia sta cu tine din interes, pentru ca dragostea se duce. Pana la 30 de ani o sa le tot schimbi pana gasesti una care isi doreste familie si copii.
Cum sa iti fie frica esti baiat! Ia-ti inima-n dinti! la fete eu zic ca le deranjeaza ca un baiat sa fie asa 'molau' eu zic sa prinzi tupeu sa fii mai 'cool'.
Poti sa incerci sa vorbesti cu fata aceea, daca nu in fata vorbiti pe mess sau facebook, etc. Puteti sa formati o relatie de prietenie si asa poate o sa-ti fie mai usor sa ai incredere intr-o fata, dupa ii zici sa iesiti la un suc, o cafea... Sper ca te-am ajutat :*
Da dar nu stiu cum so abordez nu am incredere in mine imi e teama ori de un refuz sau sa nu ma fac de ras nu stiu cum sa explic
Pai ar trebui sa incepi sa ai tupeu foarte mult adica scuza-ma nu vr sa te jignesc dar eu am 12 ani si am tupeu la greu iar tu la 17 ani nai deloc? Uite e usor fate ca nu iti pasa de nimeni si atunci vei incepe sa realizezi ca te schimbi...Incearca sa crezi ca lumea este a ta si poti face ce vrei cu toata lumea...Deci iti urez succes
Funda?
Asta ii cel mai naspa lucru care ti se poate intampla.proprie experienta. asa am facut si eu cu sentimentele. nu mai pot iubi deocamdata pe nimeni. incearca cu fata aia daca zici ca se tot uita dupa tine.
anonim_4396 întreabă: