| deliaaaa123 a întrebat:

Buna am 17 ani si imi place foarte mult de un baiat de aceeasi varsta cu mine, intre noi s-au intamplat multe lucruri doar ca el le-a tratat doar ca pe niste mici jocuri. Acum ceva timp am vorbit cu el pe fb si m-a intrebat ca daca ar sta cu mine cat timp mi-ar lua pana m-as culca cu el si i-am spus ca eu nu vreau sa stea cu mine doar pentru asa ceva si nu am mai vorbit. De vreo cateva zile am vorbit din nou cu el si mi-a zis ca dacaa nu ma culc cu el nu are rost sa vorbim si mi-a dat timp de gandire, intrebarea e ce sa fac? (imi place de el de un an) si daca as face ceva cu el mi-e frica sa nu se afle.

7 răspunsuri:
| Dyex a răspuns:

O sa te hauhau si apoi "pa" NU ACCPETA!

| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Nu accepta, va face ''niho, niho'' cu tine iar apoi te va lasa si va trece la alta.

| SkyPilot a răspuns:

Baietii nu raman cu fetele care le-au oferit sex. Nu ne simtim obligati cu nimic. Daca te culci cu el, de a doua zi poti sa nu mai auzi de el. Sau poate sta cu tine pana cand apare urmatoarea "candidata". Dar nu il legi de tine cu nimic.

| Havoc a răspuns:

NU accepta, baiatu ala vrea doar ****. Sa iti zic ceva tineti mandria nu te merita. Te va lasa balta dupa aceea deci nu.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Aceasta nu e,, dragoste,, si nici prietenie.A incerca sa-si satisfaca pofta prin santaj inseamna, cel putin, lipsa de respect. Te vei oferi singura celui iubit fara a ti-o cere cand tu vei simti dorinta incununarii dragostei.,, A te culca,, cu cineva numai pentru a incerca cum e sau pentru ca ti-e frica sa nu se afle cu fiecare din viitori,, pretendenti,, inseamna ati bate joc de corpul tau.

| Melissa_Claudia_2000 a răspuns:

Nu se merita sa stai cu cineva care vrea doar sa te bage in pat. oh go on

| danutzu96 a răspuns:

NEA, vea doar niho noho si dupa te lasa cu ochi in soare...