Poate este un las. Nu are curajul sa te bage in seama. Asteapta sa faci tu primul pas. Nu poti spune de la inceput ca a fost la caterinca, pentru ca inca nu ii cunosti caracterul. Posibil sa fi fost si asta.
Poate nu stie sa iti arate ca te place, decat prin vorba. Totusi, mi se pare absurd ce am scris anterior, dar or fi existand si astfel de persoane.
Probabil in timpul in care nu ati mai vorbit a gasit o alta fata. Vorbeste cu el si lamureste lucrurile.
Eu am inteles de la el ca in perioada asa eu nu l-am bagat in seama pana acum el a facut asta, eu considerand ca nu are chef de mine nu am vorbit cu el. si cand ne-am intalnit a fost ceva de genul : Buna, ce faci? bine pe aici papa... Mi se pare absurd faptul ca la inceput mi-a spus ceva iar mai apoi sa isi schimbe radical comportamentul fata de mine
Nu vreau sa te fac sa te simti prost sau sa intelegi gresit acest lucru, vreau doar sa te ajut.
Atractia poate fi la inceput, iar dupa un timp sa se diminueze. Poate nu i-a placut ceva la tine. Pot fi sute de posibilitati. Oricum asta nu este un motiv sa te dai batuta, nu este un esec in dragoste, gandeste si priveste pozitiv.
Nu sunt emo contul este facut de foarte mult timp. Dar iti multumesc mult pentru toate sfaturile tale
Da, ce sa zic... Cu placere. M-ai indus in eroare cu poza de profil.
Am inteles ca v-ati intalnit de doua ori, dar nu ati vorbit (atunci ce ati facut in acest timp?), iar acum este pauza totala, inclusiv pe facebook. Probabil ca nu mai are timp, se intalneste si el cu fete cu, care are ce vorbi. Dupa ce va termina ceea ce are de spus, poate te va mai cauta pentru a tace langa tine.
Poate cel mai bine este sa vorbiti despre acest subiect si sa lamuriti totul.
Poate a vrut doar sa faca sex cu tine si atat. Si-a vazut ca esti alt gen de fata si-a renuntat. Daca voia sa fie cu tine nu cred ca ceda atat de usor. Nepotrivire de caracter. Poate nu esti ceea ce cauta el. A fost doar atractie fizica si cam atat. Nu stiu toate detaliile...