E clar că sin acest p.d.v NU sunteți deloc compatibili.
Ai două variante: te desparți și cauți pe cineva cel puțin la fel de dornic de amor ca și tine, sau rămâi cu el și completezi cu ceva masturbare și unul sau doi prieteni cu beneficii.
Nu imi sta in caracter sa înșel, cat despre masturbare m-am săturat sa ma satisfac singură., nu mi se pare normal, in timp ce alte femei sunt satisfăcute in feluri mari, eu stau la 17 ani..sa ma satisfac singură...mi se pare si mai frustrant
Deci rămâne singura soluție să ieși din relația asta și să fii liberă să găsești pe cineva care să te satisfacă pe deplin.
Aia soluția doi "prieteni cu beneficii" eventual o sa fie și proxeneți,,,?
La 17 ani, o fata are un apetit mare de a face sex. Un băiat de 19 ani are și el apetitul pentru sex mare dar, nu asa mare ca al unei fete de 17 ani. El vrea să-și dozeze apetitul sexual pentru toată viata. Asa ca tu, ca fata ai răbdare cu el dacă vrei să-l ai apt pentru sex ma mult timp. Dacă continui să-l forțezi sa facă sex zilnic, cu siguranță te va părăsi foarte curând.
Au trecut doi ani in care am avut mereu răbdare, am plans simțindu-mă neatractiva si frustrată..si tot nu l am neglijat in niciun fel, am incercat pe cât am putut sa ma aranjez pentru el, mancare, curățenie, sa-i dau spatiu. orice, in timp ce eu ma ofileam pe interior din cauza problemelor noastre intime, mă deranjează că imi arata doar ca il deranjează nevoile mele,, nimfomane" in loc sa gaseasca o soluție, am ajuns sa ma învinovățesc pentru cum sunt
Daca la 19 ani ii ajunge o data pe sapamana, la 30 de ani va ajunge la o data pe luna. Sa nu cumva sa crezi ca la un moment dat se va imbunatati situatia. Deci...solutia e una singura. Da-i papucii si gaseste-ti pe cineva potrivit.
Pei din proprie experiență îți spun că o să fie mai rău cu trecerea anilor. M-am despărțit și eu recent si asta a fost una din motivele pentru care am făcut-o. Bine, și faptul că nu imi oferea nici afecțiune tare multă și nu simțeam că mă iubește, pe degeaba imi zicea. Ajunsesem să nu facem sex timp de 6 luni. O mai făceam o dată, de două ori și iar nu făceam două-trei luni. Efectiv nu toți bărbații sunt așa de "potenți". Ii era egal dacă îl refuzam uneori fin frustrare fiindcă nu o făcusem de nu stiu cât timp și doar atunci își amintise că ar vrea ceva. O să întâlnești pe altcineva cu care o să fi compatibilă, treaba asta o să te facă să iti dorești despărțirea, inevitabil
Multumesc tuturor, din fericire am vorbit cu el si s-a deschis fata de mine si mi-a explicat ce il neatragea sa mai avem contract sexual. Cauza ar fi ca oricat făceam eu ajungeam sa spun, atat?
Si are dreptate, treceau si ore si tot mai voiam, dar avem doi ani si de mult nu mai vreau doar sex, vreau doar sa stiu ca ma vrea, din orice punct de vedere, si sexual imi ofer pace, încredere in sine si in el etc.
I am spus ca vreau doar des, ceea ce culmea, cica și el e excitat des si vrea, dar ma credea nemultumita și asta ii ardea cheful.