De cat timp esti cu el? Cred ca de putin timp,de asta el iti tot propune asa insistent. Spune-i ca nu esti pregatita pentru ceea ce vrea el, si ca nu te grabesti sa schimbi situatia, iti este bine asa deocamdata. Daca e baiat destept o sa inteleaga, dar dupa cum vad eu, el doar asta cauta la tine...Nu te grabi sa iei o decizie atat de importanta cu primul care iti cere lucrul asta.E viata ta si corpul tau, si doar tu esti in masura sa decizi ce e bine pentru tine si ce nu, nu altii.Baieti mai sunt, nu esti nevoita sa aceepti pe unul care doar asta urmareste.Numai bine iti doresc.
Daca nu esti pregatita, spune-i. Asta cu `am si eu nevoie` mi se pare patetica. Esti animal? Nu te poti stapani? Vezi sa nu fii cu vreunul sa-si caute relatii doar sa aiba sexul asigurat.
Oricare variantă e bună, atât timp cât e decizia ta fermă, nu doar ceva ca să-i faci lui pe plac.
Dacă nu ești pregătită încă sa te dezvirginezi, dar iti doresti sa faceti sex, puteti sa faceti si altfel de sex fără penetrare vaginala!
Se observa ce vrea sa obtina de la tine..mai gandeste-te, e posibil sa ramai dezamagita la urma daca nu o faci cu persoana potrivita, nu fi naiba si nu te lasa amagita. Si spune-i ca esti virgina.
Curiozitațibărbați întreabă: