| Alinuca776 a întrebat:

Am 17 ani si ma confrunt cu o intrebat ciudata. In primul rand as dori seriozitate, iar cine simte ca nu se poate abtine de la comentarii rautacioase, va rog nu cititi în continuare. Deci, de ceva timp mi-am dat seama ca sunt bisexuala. Intr-adevar sunt intr-un colectiv unde este perfect normal acest lucru. Problema este ca începe să-mi placă de o persoană din acest,,colectiv" care si ea este bisexuala, în schimb e o fire diferită de mine. Nu își afișează deloc sentimentele, preferând să spună că nu-și bate capul, în schimb eu stiu ca ea a mai avut relații cu fete. Nu multe, dar a avut. Ne înțelegem din ce în ce mai bine si ne vedem zilnic (nu la școală ) ci la antrenamente, si evident vorbim zilnic, si uneori se poarta cu mine de parcă ar simți și ea ceva pentru mine, dar nu stiu ce sa fac. Adică normal, ne prindem de sâni, fund si ne pupam, dar nouă ni se pare un lucru normal. De spus, nu i-aș putea spune nimic deoarece dacă ea nu simte la fel, atunci putem strica comunicarea dintre noi, iar asta ar aduce probleme echipei. O coechipiera care se înțelege destul de bine cu fata respectivă a spus ca ea o cunoaștem bine pe ea si daca continuăm așa o să fim la un moment dat împreună, însa eu am luat-o ca pe o glumă ca să nu-si dea seama, așadar nu stiu ce sa cred. Va rog fara batjocura.!

Răspuns Câştigător
| LexiEla a răspuns:

Daca vrei sa fiti împreună, asteapta si ea va spune ceva. Evetual ii mai dai de inteles. Pana la urma care e diferenta de a face ce faceti voi si a fi impreuna oficial? Puteti face ceea ce ati face ca iubite si acum.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din ce povestesti aici, esti lesbiana, nu bisexuala. Adica amandoua sunteti lesbiene.

| Ceva123 a răspuns (pentru darrio2007):

A zis ca e bi dar a evidentiat faptul ca simpatizeaza o fata, asta nu o face lesbiana, ce intelegi prin bi sa placa treesome cu o tipa si un tip?

| Violleta2022 a răspuns:

Din cele descrise de tine mai sus, nu vad latura masculina implicata aici, de aceea tind se cred ca esti lesbiana doar.
Abordeaza-o direct, in momentul cand sunteti impreuna si va pupati, spoteste-i la ureche ca o doresti si vezi ce-ti spune!

| corbulalbrosu a răspuns:

Orientarea ta sexuala iese incet incet la iveala. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Nu ai cum să îți dai seama de intențiile ei dacă nu vă așezați la un moment dat la taifas. Așa, ca fetele, pe-ndelete.
Iar dacă spui că nu are un caracter homofob, nu cred să fie așa de supărată pe tine că ai dezvoltat o atracție mai mare decât pentru o simplă coechipieră față de ea. În cel mai rău caz îți va spune că din păcate sentimentul nu e reciproc. Sau e cel mult posibil ceva de genul „one night stand" sau „friends with benefits".
Succes!

| AndramarinescupwpAndramarinescu a răspuns:

Pe bune? nașpa sa fie cineva ca tine fără suparare