Bineinteles ca teama este provocata de frica de necunoscut si este amplificata de groaza de a se putea produce o sarcina nedorita asa pur si simplu din... neant. De regula aceasta frica apare, exista si persista in cazul fetelor care NU au reusit sa obtina, sa gaseasca toate informatiile certe, exacte si mai ales CORECTE in privinta mecanismului care sta la baza procesului procreerii umane. Sa stie in mod precis care sunt conditiile strict obligatorii sa existe si fara de care formarea sarcinii devine cu totul IMPOSIBILA. Daca vei accesa raspunsurile pe care le-am oferite (chiar si numai pe cele premiate) in mod sigur vei reusi sa intelegi ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM, DIN ORICE, sau... si mai si : ca practic sarcina sa ia nastere efectiv asa pur si simplu DIN NIMIC, asa cum cred inca foarte multi din pacate.
Îți mulțumesc pentru informațiile oferite. M-am mai liniștit acum. Doar ca mai sunt unele incidente și am auzit de prea multe sarcini nedorite in ultima vreme. Deși nu am știut exact circumstanțele actelor respective.
Folosind prezervativul e cel mai sigur. Și acel contact sexual sa fie întreținut cu cineva de încredere