La 17 ansiori, consum de alcool, partneri sexuali multipli... wow, traiestiintens la cat de micuta esti, as spune chiar destrabalare in toata regula.
Dar parinti nu ai, sa te educe si sa-ti explice ce faci rau in situatia asta, la anisori astia?
Nu,eu stau singura
Buna.Ca regula generala, sexul se face numai cand esti treaz/treaza, altfel sfarsesti in tot felul de situatii penibile.Iti asumi cele intamplate si te comporti ca un adult.Nu se poate sa te distrezi si apoi cand situatia nu merge bine sa te comporti ca un copil.Si abtine-te din a bea pana nu mai stii ce e cu tine, altfel se va repeta experienta si nu e deloc ok fata de iubitul tau, fata de tine, fata de restul oamenilor implicati.Ai putin respect si coloana vertebrala, nu e asa greu.
Iubitul meu e un nesimtit care nici macar nu stie sa ma aprecieze inainte sa se culce cu mine s-a culcat cu alta pentru ca eu eram inca virgina si nu voiam asta
Din ce sat esti?
Asta inseamna ca nu te merita.
Atunci de ce nu ai rup relatia imediat ce ai aflat ca s-a culcat cu altcineva? Daca ce ai facut la petrecere era menit sa fie payback, cred ca nu a functionat cum te asteptai.In astfel de cazuri e mai demn sa te retragi.Nu poti repara tu oamenii cu comportament toxic.
Eu zic sa le dai viteza la amandoi. Nu sunt de tine nici unul.
Dar tu la anii tai, din ce spui, ai fost virgina, ai fost doar cu asta, de unde stii tu ce trebuie sa faca ala la sex oral? Spui ca nimic nu stie, iar tu iau supto nemaipomenit, de unde stii tu ca iai facut un oral asa cum spui sau crezi?
Tia spus el ca ai fost grozava, sau ce anume? Pt ca daca el ti-ar fi spus asta, ai fi spus si tu ca nu ai fost deloc multumita. Deci daca ala nu stie, invatal, spune-i ce sa faca, banui ca ala nu stie nici el, nu a avut de unde.
Asa ca la urmatorul oral vorbiti, bine daca mai poti, odata ce ai scula in gura dar cand iti face el tie, poti sa-i spui, cam pe unde, cit si cum sa faca.
Asa o sa te simti si tu bine si nu trebuie sa mai te duci cu barbatul altora.
Deci de aia ai spus tu in alt mesaj ca poate te vei desparti de iubitu tau, mesajul in care cautai sa stii daca e bine sa iti cumperi un viobrator, deci el te va lasa daca e, nu ca il lasi tu ca nu te satisface
E bun si asa rau, daca te lasa, aia e, iti cumperi vibrator si stai linistita
Daca la 17 ani te mai si imbeti, se pare ca ai inceput in forta viata dai tot asa inainte, baga si ceva iarba, nu strica, ar trebuie sa tragi ceva papadie aia te baga la somn, te mai tempereaza, te mai linisteste, poate o sa te sikti si tu mai bine cit iti face iubitu tau.
Acu vad spui ca ai facut sex doar de 3 ori cu iubitu, in celalalt mesaj cu vibratorul spui ca faci sex de 3 ori pe saptamana si te masturbezi de 2 ori pe zi
Cine sa te mai creada, ar fi bine ca iubitu tau sa iti dea un sut sa te lase, esti podoaba la casa omului, nu esti o femeie pentru 1 singur barbat, bine nu te vad, sigur o sa ajungi cine stie pe unde si ce sa faci.
Daca o faceam prost nu si dadea drumul doar de la atat.
Pe asta te bazezi tu? Aasa si cand faci sex cu el tewrmina f repede, de aia si spus ca nu te satisface.
Asa ca indiferent cum iai supto ala a terminat rapid dar nu inseamna ca l-ai dat pe spate sau sa spui ce profesionista esti tu.
Cum am spus si sexu are nevoie de comunicare, nu faci sex cu lumina stinsa si pe muteste aia e aiurea, ala nu-i sex.
Asa ca trebuie sa comunici, sa spui ce-ti place, unde si cum, ala n-are de unde sa stie.
Femeile nu-s toate la fel, nu simtit toate la fel si in exact aceleasi locuri, e valabil si la barbati.
De aia cand ai un iubit, ai timp sa te cunosti cu el, poti sa vorbesti cei place lui, ce-ti place tie etc.
Nu e un sex deo noapte, sau de o ora si sa spui ca nu ai timp.Asa ca daca nu te lasa, daca nu-ti da papucii ca tiai traso cu prietenul lui, incearca ce am spus, daca merge, o sa fiti amindoi happy, daca nu merge, de abia atunci poti sa spui ca nu va potriviti.
Daca ala termina repede, folositi ceva produse care sa ii prelungeasca terminatu ala.
De aia multi se despart, fara sa incerce nimic, nici macar sa isi vorbeasca
Unde pui ca nici experienta nu aveti, sau cel putin el din ce spui nu are, asa ca trebuie sa o iei usor.
Nu are destula experiență la sexul oral.
Ce poți să in cazul acela. pai te faci că nu s-a întâmplat nimic la acel prieten.
Nici asa dar totusi, habar nu am ce s-ar putea intampla tinand cont ca ei doi sunt prieteni buni?
Dacă iubitul tău este mult sub prietenul lui atunci va prinde ură pe el și se va răzbuna pe tine prin comportament urât.
Oricum nu are cum sa se razbune, stie si el ca am fost o iubita prea buna si ca alta ca mine nu mai gaseste la cat de prost e el.N are decat
Tu ai înșelat, cel mai bun lucru ar fi să-ți asumi responsabilitatea, e mai bine să afle de la tine decât de la altcineva. Mai bine să fii o curvă sinceră decât una mincinoasă.