| Ilinca38271927 a întrebat:

Bună! Am 17 ani și mi-am început viata sexuala acum 5 zile. Nu m-a durut aproape deloc, dar mi-a curs destul de mult sânge. Problema este ca de atunci tot găsesc puțin sânge pe lenjeria intima, este de culoare rosu închis și câteodată maroniu. Țin sa menționez ca nu am avut absolut nicio durere în decursul acestor zile, iar în timpul actului am ținut cont de toate masurile de siguranță!
Pot considera acest lucru normal?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte normal.
Recomand sexul protejat cu prezervativul, pe viitor, sa nu mai risti nimic.

| dullcat a răspuns:

Buna.Probabil au fost lezati peretii vaginali, de aceea inca observi cum iese sange oxidat(maroniu).Nu este normal sa iti curga foarte mult sange.Ce inseamna asta mai exact? Sunt doar pete sau e flux considerabil, ca la menstruatie? E subiectiv spus mult, in functie de persoana.

| Ilinca38271927 explică (pentru dullcat):

Este puțin, câteodată și închegat. Nu se compara cantitativ cu cel de la menstruație.

| Emilian65 a răspuns:

Da.

| AntonIacobescu619 a răspuns:

La cel maroniu daca este pe partea dorsala atunci nu este sange!

| Luca3472 a răspuns:

Sangele maroniu se mai numeste si oxidat si este complet normal in cel mai rau caz peretii vaginali au fost putin fortati si de aceea pot aparea aceste chestii. Dupa dezvirginare este posibil sa mai apara aceste semne (Nu este obligatoriu) insa daca persista acest lucru iti recomand sa vorbesti cu mama ta si poate consultati un doctor