Prezervativele se mai rup, insa destul de rar totusi si oricum ati fi observat amandoi sau macar unul din voi.
Ce pot sa-ti spun sigur din propria experienta dar si a prietenelor mele e ca s-ar putea sa nu fie nimic grav. Eu dupa ce am avut primele contacte sexuale am patit aceeasi chestie si o vreme mi-a venit numai din 2 in 2 luni. Culmea destul de regulat de altfel si nu am observat schimbari de cantitate dar venea la 2 luni. Tot asa au patit si unele din prietenele mele dupa inceperea vietii sexuale. Depinde de fiecare organism. Am prietene care au avut intarzieri de 1 pana la 2 luni si altele au avut intarzieri de maxim 10 zile. In orice caz niste dereglari mici nu constituie o problema.
Cunosc si fete care nu au inceput nimic si au astfel de dereglari. In general e si o perioada critica la 17-18. Am observat ca mai toate avem dereglari.
Deoarece prezervativul ofera un grad de doar 96-97% siguranta este posibil sa se produca extrem de rar si sarcini nedorite. Prezervativul masculin face parte dintre metodele de contracepţie fizică, reprezentând singura metodă de protecţie în faţa infecţiilor cu transmitere sexuală. Din punct de vedere al gradului de siguranţă în ceea ce priveşte riscul apariţiei unei sarcini, prezervativul se înscrie în lista metodelor cu risc mare de accident. Potrivit studiilor, în medie, 15 din 100 de femei care folosesc prezervativul rămân însărcinate la un moment dat. De asemenea, statisticile arată că utilizatoarele de prezervativ sunt cele care recurg cel mai des la pilula de a doua zi ca urmare a unor accidente petrecute pe parcursul contactului sexual (s-a rupt prezervativul sau a alunecat). Cifrele sunt mult mai mici atunci când prezervativele sunt întrebuinţate corespunzător, cu toate că şi în această situaţie cel puţin două trei femei din 100 rămân însărcinate. Unica solutia de a afla adevarul se poate obtine/este posibila prin efectuarea unui test de sarcina. Citeste urmatorul material : http://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-ta-contraceptiva/.