| iulya_1334 a întrebat:

am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala au un an si m-am gandit sa incerc ceva nou cu iubitu meu si am facut sex oral si el a ejaculat in gura. din cauza asta pot oare sa raman insarcinata? plsss

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Fata draga, tu esti chiar stupida la superlativ.

32 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti ramane insarcinata fiindca ai inghitit sperma.

nony
| nony a răspuns:

Imi place ca esti inventiva laughing
Nuu, nu ramai insarcinatá, probabil spermatozoizi aia iti vor ajunge in cap, vor fi foarte dezamagiti ca sunt singuri acolo si vor muri de plictiseala.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Inainte de a incepe viata sexuala e bine ca citesti cate ceva in acest sens, in felul acesta ai sti ca nu poti ramane insarcinata prin sex oral.

| valy a răspuns:

Da.iti creste un canin in plus...laughinglaughing
stai mai calma ca nu ai cum sa ramai gravida de la sexul oral. daca nu patrund picaturi de sperma in vagin nu ai cum sa ramai insarcinatawinking

| JeSa a răspuns:

LOL laughing, raspunsul meu este : Nu!, deoarece una e gura si alta iti e vaginultongueuh whistling ar fi bine sa te documentezi, inainte sa formulezi o astfel de intrebarehappy...
Bafta!winking

| bluesky a răspuns:

Cum doamne sa ramai insarcinata :O
Scuze ca iti spun, dar tu ti-ai inceput viat asexuala da rhabar n-ai cum poti ramane insarcinata. wow :O
NU ai cum sa ramai insarcinata, pentru ca sperma trebuie sa fecundeze ovulul din ovar si nu e nici o legatura inre gura si ovar, deci nu are cum sa ajunga din gura in ovar.

| simoSTAR a răspuns:

Wtf?hee hee hai sa iti zic un banc... o blonda merge la ginecolog.
- dr doctor, pot ramane insarcinata daca am facut sex oral?
- dr raspunde : depinde daca ai mancat inainte ceva sau nu.
deagutza, nu ramai insarcinata daca faci sex oral happy

| moonY a răspuns:

vezi sa nu ramana el, daca l'ai sarutat dupa. un test de sarcina, pentru el, rapid

| ShineMe a răspuns:

Deci insarcinata se ramane doar cand ejaculeaza in "interiorul tau" nici prin sexul anal nici prin cel oral nu se poate ramane gravida

| anka a răspuns:

Inainte de a incerca ceva nou incearca sa citesti. Cine stie, poate te ajuta!

| Munchkin a răspuns:

Da, mă, unde se dezvoltă embrionul, în gât? Şi pe unde iese copilul, prin nas?

| bluerose a răspuns:

Cum poti pune asemena intrebare la 17 ani! Dumnezeule...

| cryss_1828 a răspuns:

Nu.Nu poti ramane insarcinata daca si-a dat drumu in gura la tine.
Canalu' vaginal, implicit uteru' n-are nicio legatura directa cu tractu' digestiv. Asa ca ce merge jos pe esofag iese in alta locatie, care nu-i tocmai in imparatia uterului si a ovarelor.

| cretz a răspuns:

Ce intrebare stupidarolling on the floorda, poti ramane insarcinata si copilul il vei scoate pe gura

| betty17 a răspuns:

Eu cred ca nu te-ai documentat inainte de ati incepe viata sexuala deloc:-Jce prostie...de asta exista destul de multe adolescente cu burta la gurastraight face

succes

| Aerosmith a răspuns:

Frate stii care e gura si care e vaginul?

| Aerosmith a răspuns:

Cat de mult ma amuza intrebarea asta. O recitesc in fiecare zi.

| alexutzu00791 a răspuns:

Da...ai sa scoti copilul pe fund

| oana23madrid a răspuns:

Alta intrebare stupida...

| ionela86 a răspuns:

Nu, in nici intr-un caz nu poti ramane insarcinata daca inghiti sperma.

| greeneye a răspuns:

Ti-ai inceput viata sexuala dar vad ca esti total paralela... in fine, nu ai cum sa ramai insarcinata straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu rămâi însărcinată după acest "sport", însă poți foarte bine să te pricopsești cu boli cu transmitere sexuală: gonoree, sifilis, hepatită, etc.
Folosește prezervativul, lipsa de informații și-a spun pe deplin cuvântul.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ai inceput viata sexuala dar vad ca esti total paralela... nu ai cum sa ramai insarcinata straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu am mai auzit asa ceva... ce legatura e intre gura si ovare?(nici 1)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ramai insarcinata. Asa ca dai bataie, nici sa nu mai bagi vreodata penisul in alt orificiu. Prietenul tau o sa fi fericit iar tu nu o sa ramai niciodata insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa ejaculez si eu la tine in gura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HAHAHAHAHA ce tampita esti ahahahahaha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca nu mai ramii insarcinata