Imi place ca esti inventiva
Nuu, nu ramai insarcinatá, probabil spermatozoizi aia iti vor ajunge in cap, vor fi foarte dezamagiti ca sunt singuri acolo si vor muri de plictiseala.
Inainte de a incepe viata sexuala e bine ca citesti cate ceva in acest sens, in felul acesta ai sti ca nu poti ramane insarcinata prin sex oral.
Da.iti creste un canin in plus...
stai mai calma ca nu ai cum sa ramai gravida de la sexul oral. daca nu patrund picaturi de sperma in vagin nu ai cum sa ramai insarcinata
LOL , raspunsul meu este : Nu!, deoarece una e gura si alta iti e vaginuluh ar fi bine sa te documentezi, inainte sa formulezi o astfel de intrebare...
Bafta!
Cum doamne sa ramai insarcinata :O
Scuze ca iti spun, dar tu ti-ai inceput viat asexuala da rhabar n-ai cum poti ramane insarcinata. wow :O
NU ai cum sa ramai insarcinata, pentru ca sperma trebuie sa fecundeze ovulul din ovar si nu e nici o legatura inre gura si ovar, deci nu are cum sa ajunga din gura in ovar.
Wtf? hai sa iti zic un banc... o blonda merge la ginecolog.
- dr doctor, pot ramane insarcinata daca am facut sex oral?
- dr raspunde : depinde daca ai mancat inainte ceva sau nu.
deagutza, nu ramai insarcinata daca faci sex oral
vezi sa nu ramana el, daca l'ai sarutat dupa. un test de sarcina, pentru el, rapid
Deci insarcinata se ramane doar cand ejaculeaza in "interiorul tau" nici prin sexul anal nici prin cel oral nu se poate ramane gravida
Da, mă, unde se dezvoltă embrionul, în gât? Şi pe unde iese copilul, prin nas?
Nu.Nu poti ramane insarcinata daca si-a dat drumu in gura la tine.
Canalu' vaginal, implicit uteru' n-are nicio legatura directa cu tractu' digestiv. Asa ca ce merge jos pe esofag iese in alta locatie, care nu-i tocmai in imparatia uterului si a ovarelor.
Eu cred ca nu te-ai documentat inainte de ati incepe viata sexuala deloc:-Jce prostie...de asta exista destul de multe adolescente cu burta la gura
succes
Ti-ai inceput viata sexuala dar vad ca esti total paralela... in fine, nu ai cum sa ramai insarcinata