De ce te ingrijoreaza pe tine lucrul asta? Eu cand am avut prima relatie la 15 ani am avut aceeasi indoiala dar cand am primit primul sarut m-am lasat dusa de val si crede-ma ca a fost chiar minunat deci nu te mai feri de lucrul acesta cand vine prima ocazie accepta si incearca atunci primesti increderea si va fi bine.
Bună.
Nu ai motiv de îngrijorare. Cine te place și te apreciază, trebuie să te respecte nu să râdă de tine.
Ai încrede în tine, nu s-a născut nimeni învățat.
Pa, pa.
Nu poti refuza la infinit un baiat numai din cauza ca nu ai mai sarutat si ca ti-e rusine, timpul trece repede si o sa iti fie si mai rusine, fa-ti un pic de curaj si,, sparge gheata,,
Uite.ştiu cum e.
Am avut primul sărut la vârsta de 15 ani şi nu mai puteam de emoţii.Mă gândeam întruna să nu mă fac de ruşine.
E foarte important să gândeşti pozitiv.Da,aparent pare foarte uşor şi în acelaşi timp foarte penibil (pentru unii), dar crede-mă, funcţionează!
Trebuie să realizezi că, indiferent la ce vârstă vei avea primul sărut, această frică nu va scădea.Din contră..se va accentua.Ai încredere în tine, plus că, e atât de simplu..nici nu-ţi poţi imagina.
Totul, dar absolut totul, vine de la sine.Vei prinde mişcările inconştient şi va fi bine.
Mult succes!
De azi pe langa ca „nu stii sa saruti„ adaugi si ca nu stii sa te exprimi ok?
ps:nu exista nu stiu sa sarut, si metode diferite de a face astadeci ca un sfat:calm draga, unde arde?
Esti amuzant. Tu nu prea ar trebui sa comentezi vis-a-vis de exprimare. Citeste mai mult si scrie mai putin.
Draga mea citez „sa ma sarut„. nu am spus ca sa te deranjezeSorry.
Ce trol
Ce incult.se scrie cu 2 de "l".
Nu e nevoie! Iti pupi parintii? Asa pupai si tu pe baieti pe obraz si usor-usor vei evolua tu! MS! Ca ai citit pana aici funda plz ca imi trebuie MS!
anonim_4396 întreabă: