anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si nu am avut inca nici`un prieten din pricina faptului ca pana acum catva timp parintii nu m`au lasat sa ies deloc afara decat scoala si acasa. Insa am primit foarte multe cereri de prietenie. Nu am putut sa le accept pentru ca stiam o relatie necesita implicare ceea ce era imposibil pentru mine, deoarece chiar nu aveam cum sa ies. Insa acum un baiat care imi place cu adevarat si nu numai chiar il iubesc mi-a cerut sa fim impreuna. Imi doresc din tot sufletul asta dar nu pot accepta pentru ca nu stiu sa sarut si cand o sa`si dea seama sunt sigura ca nu o sa mai vrea sa fie cu mine si o rada de mine peste tot. Ce sa fac de unde sa incep? Va rog decat sa va bateti joc mai bine nu mai raspundeti. Eu astept un raspuns serios

6 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Stai linistita. chiar nu ai de ce sa iti faci griji. eu am 18 ani si abia acum am primul meu prieten(din cauza ca am fost in aceeasi situatie ca tine, doar scoala si acasa, nu ieseam nicaieri). si mie mi-a fost frica de lucrul asta, dar sarutul a venit pe neastepate, m-a sarutat el foarte finut, delicat si e ceva de neuitat. asa va fi si la tine. nu va rade de tine fi sigura de lucrul asta(asta doar daca te place/iubeste). tu nu trebuie sa incepi nimic pentru ca totul va veni de la sine, nici nu iti vei da seama:*. bafta:*

| bluesky a răspuns:

La sarut totul vine de la sine, lasa-te purtata de val si traieste clipa!winking
Daca acel baiat va rade de tine, inseamna ca nu ii place de tine, pentru ca atunci cand iti place cineva, il vezi perfect si nu ai putea sa ii faci vreun rau sau sa o barfesti.
Legat de parintii tai, eu cred ca ar trbeui sa ai cea mai serioasa discutie din viata ta cu ei sis a le explici ca pana la 17 ani nu ai avut nici un prieten si ca e timpul sa ai unul si ca iubesti pe cineva! Ar trebui sa inteleaga... sunt sigura c alor le e frica s anul patesti ceva, sa nu isi bata joc de tine, sa apuci pe cai gresite sau sa te prosteasca sa te culci cu el etc. Iti vor binele dar sunt supraprotectivi. Daca nu vor intelege, o mica nebunie nu stricawinking asa ca, accepta prietenia baiatului dar ii spui c ain secret, adica sa nu afle ai tai.Si problema rezolvata, asa am facut euhee hee si nu au aflat inca desi suntem despartiti acum sad

| Munchkin a răspuns:

Hmmm...stai liniştită. Eu cred că se va bucura să afle că e primul pe care îl săruţi, nu are de ce să râdă de tine, nimeni nu s-a născut învăţat. În plus, nu e deloc greu să săruţi... când va veni momentul, vei ştii ce să faci. Aşa că, baftă!

| andreea7520 a răspuns:

Omg. pai spune`le parintilor tai ca deja ai ajuns la o varsta si vrei si tu sa iesi, sa te distrezi cu prietenii. sa-ti faci un prieten. si daca ei iti vor spune ca nu sunt de acord le poti da exemple de prieteni ce nu sunt in aceeasi situatie cu tine. viata e frumoasa si merita traita! le poti explica asta parintilor tai si poate vor intelege. A si. in privinta sarutului, am acum am 13 ani. si vara trecuta ma tot gandeam ca nu stiu sa sarut si daca o sa sarut vreodata pe cineva ce se va intampla? va rade de mine ca nu stiu? laughing cautam pe net chestii gen ' cum se saruta ' laughing dar tot vara trecuta m`am sarutat cu un baiat, habar n`aveam c`o sa se intample, deci nu am exersat dinainte laughing. si mi se pare ca m`am descurcat binesmug
sfatu` meu e sa te lasi purtata de val, sa-ti folosesti limba, sigur laughing

eu nu rad de tine, dar recunosc ca mi se pare ciudat ce`ti fac parintii tai, suntem in 2010! abia mai gasesti virgine la 17 ani sad
imi pare rau, sincer. ti-am mai spus, explica`le. frumos. cu calm

te puuuuuuup :* papapa >big grin

| vykkusor a răspuns:

In primul rind inainte sa incepi o relatie trebuie sa te convingi daca acea persoana te iubeste cu adevarat sau nu. El daca te va iubi cum il iubesti tu niciodata nu o sa-si bata joc pentru faptul ca nu stii sa saruti, din contra va trebui sa te ajute si sa te invete. Dar inainte de toate incerca sa-i pui diferite intrebari pe tema aceasta si vezi cum va reactiona, dar in niciun caz sa nu-i spui ca e vorba de tine.Intii vezi ce fel de persoana e el si mai apoi o sa poti sa te hotarasti daca merita sau nu iubirea ta.Succes.pup.pa

| danutzzz1992 a răspuns:

Spun sincer am aceiasi varsta si am foarte putina experienta in astfel de lucruri dar totusi daca baiatul ti-a cerut sa fii cu el si tu vrei asta NU renunta fiindca e pacat si fiindca prima data cum se zice este cel mai greu; eu unul nu as lasa o fata frumoasa caruia i-am cerut prietenia indiferent cum ar fi ea sa-mi scape, cu atat mai mult daca si ei ii place de mine asa ca sfatul meu este sa te tii tare si sa nu renunti@!