| Anonim0310 a întrebat:

Buna ......am 17 ani si nu am avut niciodata o relatie iar acum incerc sa imi dau seama de ce. Sunt o persoana destul de sociabila si nu imi e greu sa ma imprietenesc cu persoane noi, iar cand e vorba de fete vorbesc cu ele sau flirtez pana ce incepe sa devina mai serios moment in care pur si simplu simt ca ma intepartez de orice fata. As crede ca mi se trage din cauza unor experiente mai nasba cu o fata de pe la 13 ani, de atunci pana acum in clasa a 10-a nu mai incercasem sa vorbesc cu o fata ca scop sa fiu impreuna cu ea dar recent am incercat si am observat acelasi lucru.Ce as putea avea "defect"?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pana ce incepesa devina mai serios moment in care pur si simplu simt ca ma indepartez.
Știi ce înseamnă că devine mai serios?
Când te apropii mai mult și devine mai serios, începi să ai responsabilități de bărbat față de aceea fată. Refuzi să îți asumi acele responsabilități. Știi care sunt acelea?
Dacă nu știi, așteaptăsă mai crești, să te mai maturizezi.
Acesta nu este un defect, doar dacă refuzi să înlețelegi asta.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Te plictisești de ele sau? Ori nu rezonezi, au ele câte un defect peste care nu poți trece și îți dă turn off instant, ori vrei o provocare, o fată care să nu pară atât de ușor de cucerit.

| Anonim0310 explică (pentru Adry05):

Nu ma plictisesc de ele iar defecte nu le gasesc, cu toate astea ultimaa pare sa se potriveasca .....mereu am avut tendinta de a ma indragostii de fete care stiam ca nu le pot avea ca apoi sa imi dau seama ca fetele cu, care as fi putut fi le-am ignorat

| sadrian46 a răspuns (pentru Anonim0310):

Exact, dar exact așa făceam și eu, până am zis, gata, acum știu ce vreau, vreau o familie.

| Sofer a răspuns:

Poate ai doar sentimentul asta. Doar tu controlezi asta, dacă vrei ceva cu o fata. Nu mai sta și fa pasul sa ieși cu ea și nu mai ai gândirea aia.