Saracuta de tine! Cum iti este frica de sarut, dar si de sex iti este frica, ce naiba? Fi mai activa, nu timida, incerci si vezi ce iese din relatia cu iubitul tau. Noroc!
Whoa, nu credeam ca o sa mai intalnesc pe cineva la fel ca mine!
Pai.si eu sunt la fel, am 15 ani si nu am avut niciodata un iubit, din aceleasi motive ca si tine, plus ca mereu am pus scoala pe primul loc.
Eu zic ca amandoua ar trebui sa mai asteptam
Pentru ca o sa vina si momentul ala. Si cine stie, poate o sa intalnesti chiar persoana potrivita.
Pe langa asta, o sa ai mai multa experienta de viata^^
Wow si altii la 12-13 ani ii auzind vorbind de s_x, hai ca daca vorbeau de un sarut mai ziceam, dar ei deja au ajuns departe. Felicitari este de apreciat . Si in privinta asta cred ca vine de la sine, te vei descurca.Pa pa!
Deci nai dc sa te rusinezi si eu numai un pr am avut si crede-ma ca mi-a fost rusine... dar mia trec si uh esti fata baiatu face primul pas asa ca o sa vina totul d la el...
bafta!:*
Salut!
Eu zic sa nu iti fie frica deoarece totul vine de la sine!
Lasa-te dusa de val si vezi ce se intampla! daca veti da gresh incercatsi si a2a oara si va merge pana la urma!
Toata lumea gresheshte! Nimeni nu-i perfect
Succes si ai grija de tine!>
Pai ai timp sa iti gasesti un iubit, De primul sarut trebuie sa il faci cu cineva de care iti place tie foarte mult ca o sa il tii minte si nu ai de ce sa te temi, pentru ca dupa incepi sa ai experientza la partea cu parintii ar trebui sa vb si sa le explici ca nu mai ai 5 ani si ca o sa ai si tu un prieten la bine si la rau, explica-le ca sa te lase pe tine sa faci diferenta intre bine si rau. Sper ca te-am ajutat cu sfatul meu.
Dar nu vad de ce trebuie sa afle parintii tai . te urmaresc cumva? daca nu te urmaresc. zi-le ca iesi cu fetele la un suc.in parca si unde mai vrei uh si te duci cu prietenu' bafta cat despre sarut. o sa decurga de la sine nu-ti mai face atatea probleme
Mutubal întreabă: