| SeNyS a întrebat:

am 17 ani, si pana la varsta asta nu am avut prieten, si a inceput sa ma cam enerveze lumea ca nu am...nu ma consider urata sau etc. pur si simplu eu cred ca mi-e mai bine asa verisoara mea care este de aceeasi varsta ca mine ma km preseaza si ma enerveaza chestia asta.Chiar e ceva scos din comun ca nu am avut prieten pana acum? Eu una consider ca nu sunt chiar asa de inaintata in varsta incat sa fie absolut necesar un prieten.ASTEPT PARERILE VOASTRE.MULTUMESC:*

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Pai eu te felicit, foarte bine ca nu ti-ai complicat viata cu baieti si etc.Stai linistita ca o sa apara si pentru tine acel baiat care iti va "fura" inima si care o sa te merite. Pana acum ai fost cuminte, si o sa vezi ca vei fii apreciata pentru lucrul asta.
Eu acum la 18 ani am primul prieten si nu regret deloc(chiar daca unii zic ca e prea tarziu), ca stie sa ma aprecieze, si ma iubeste.

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca nu ai prieten inseamna ca nu ai intalnit persoana potrivita. E drept ca poate nu ai intalnit o astfel de persoana pentru ca nu prea ai avut initiativa. Trebuie sa incerci sa cunosti baietii mai bine. Nu e o problema ca nu ai prieten. Cu siguranta atunci cand gasesti persoana potrivita vei sti.

| Razvan a răspuns:

Nu e deloc grav. Poate ca ai alte asteptari de la viata, poate astepti baiatul potrvitbig grin
Nimic nu este rau in a astepta momentul potrivit.Nu trebuie sa te iei dupa gura lumii.Nu lumii ii dai explicatii pentru decizile luate ci propriei constiinte, deciwinking
Iesi mai mult cu prietenele, socializeaza si important:nu incerca sa fii cine nu esti doar de dragul de a avea langa tine pe cinevabig grin

| Ana a răspuns:

Nu e nimic anormal, cred ca inca il astepti pe Fat-Frumos pe un cal alb big grin

| Ea12345 a răspuns:

Nu este anormal, doar ca atunci cand vei avea, nu vei sti sa faci unele lucruri whistling

| SeNyS explică:

Eu sunt o persoana destul de sociabila in general, insa cu baietii sunt putin timida sinu, nu iau initiativa. O sa incerc sa imi schimb atitudinea.probabil sunt asa si fiindk imi plc un baiat, insa nu am sanse sa fiu cu el, si probabilitatea de a fi cu un altul e km mik... oricum mersi pentru sfaturi. pupici la toata lumea:**:

| L a răspuns:

Nu e nimic anormal.`Fiecare isi ia propile decizii. poti sa ai prieten la varsta pe care o consideri tu potrivita happy

| Sice a răspuns:

Ramai asa cum esti senys.Nu lasa lumea sa iti schimbe felul tau de a fi doar pentru ca asa e cool.Fii tu insati si fa ce vrei tu nu ce vrea verisoara ta sau altii. E viata ta! Fa ce vrei tu doar ca sa te simti tu bine si nu pentru a creea o impresie. Avand un prieten iti poate aduce multa amaraciune si suferinta, mai ales daca faci asta ''cu forta'' doar ca asa e cool. Sper ca ti-am fost de folos!

| zuzulici a răspuns:

Mai nu e nici o problema daca nu ai avut sau nu simnti nevoia sa ai un prieten. Dar la 17 ani este totusi ceva ciudat deoarece la 17 ani e varsta primei yubyry, a dezamagirilor, acum este frumos sa ai un prieten, bine daca nu poti nu e un lucru rau cum am mai zis sak nici asa bine nu e, am tot 17 ani si totusi si eu si multe din prietenele mele au prieten, asta pentru ca simt nevoia de afectiune si dragoste din partea cuiva, nu stiu poate aici exista si o problema, si asta depinde de uwinking

| Zâmbărici a răspuns:

Toate la timpul lor.

Si nu, nu e nimic anormal in chestia astawinking

| cosima11 a răspuns:

Depinde de gandirea si sentimentele fiecaruia. daca tu consideri ca asa e mai bine pentru tine, asa fa.ca oricum nu traiesti cu gura lumii sau faci ce zice lumea. sa nu`ti pese de criticile celorlalti.cu cat o sa fi mai indiferenta cu atata o sa roada lumea mai tareoh go on
si la faza cu prietenu`, cand o sa te simti tu pregatita sa ai atunci vei avea. o sa iti cada si tie un baiat cu tronc, si de acolo va incepe totul.

si apropo. nimeni nu e urat. fiecare e frumos in felul lui, fie ca in exterior fie in interior. :*

| mariaw a răspuns:

E alegerea ta daca vrei sau nu sa ai prieten, nimeni nu te poate presa iar nu tu trebuie sa faci compromisuri pentru a-i multumi pe ceilalti. Ia lucrurile dupa ritmul tau.
Daca nu simti nevoia sa ai prieten e ok, dar sa stii ca nu e nimic rau in a socializa cu baieti de varsta ta(lucru care poate duce la o relatie). Asta nu ar insemna ca ar trebui sa intretineti relatii sexuale sau ce intelegi tu prin asta(relatie serioasa sau mai stiu eu ce). Pur si simplu face parte din maturizarea ta(poate asta e si motivul pentru care celorlati li se pare anormala decizia ta)

| enam2000 a răspuns:

Nu-i nimic anormal in comportamentul tau. Iar cand vei fi pregatita iti vei da cu siguranta seama de "necesitatea" unei relatii. Sfatul meu (mult zis) ar fi totusi sa nu incerci indepartarea socializarii cu baietii prin asta poti descoperi persoana stilului tau si sa-ti apare senzatia de "fluturi in stomac" secifica varstei adolescentine. Numai bine. happy

| al3cse a răspuns:

E complet normal sa nu ai. Ce iti pasa de ce zic altii?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal
daca tu nu te simti pregatita, e absolut normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e obligatoriu sa ai prieten. Daca tu consideri ca ti-e mai bine fara, atunci nu conteaza parerea celorlalti. Cum spuneai si tu, nu ai o varsta inaintata pentru asa ceva, ai timp suficient si pentru asta. Vei gasi si tu pe cineva care sa te merite si sa te faca sa te simti in siguranta si fericita alaturi de el, nu e nicio graba.
Bafta! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne... 17 ani fara prieten? straight face pai gandeste-te is baiat si am avut de la 11 ani prima gagica cu care m-am sarutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! si eu am aproape 17 ani si nu am avut decat 3 prieteni. cu primii 2 am fost max 3 zile si ultimu max 1 saptamana jumate. Nu pentru ca nu mi-ar fi placut sa am prieten dar nu am gasit persoana potrivita. cam toti baietii se gandesc la sex si nu stii in cine sa mai ai incredere, nu e nimic anormal.si eu ma consider destul de draguta.am avut f multi pretendenti dar am preferat sa astept. Ai grija de tine!