| PisicutzaTGV a întrebat:

Buna :*. Am 17 ani si plac un baiat foarte mult. Ne înțelegem super bine dar el nu vrea sa aibă niciodată o relatie. Niste chesti cam absurde dupa parerea mea. Spune ca ii este foarte bine singur, ca o relatie e timp pierdut, si alte bazaconi din astea. Am încercat sa ii schimb parerea dar nu am reusit. Nu inteleg cum poate gândi asa si ca vrea sa fie 4ever alone sad. Nu ma las pana nu obtin o sansa de la el dar nici nu vreau sa-l fortez. Ma doare rau ca nu pot sa il sarut si nu ma lasa sa fac asta.crying. Nu vreau sa aud chesti ca nu merita sa te lupti pentru el si nu stiu ce. Adica e o comoara de baiat, e sensibil, protector, iubitor, atent, respectuos, timid arata bine si ma enerveaza gandirea asta a lui din ultima vreme straight face. Voi ce ziceti? De ce nu vrea o relatie? A spus ca i-ar plăcea sa formam un cuplu dar nu vrea sa isi incalce proastele principii.

Răspuns Câştigător
| varcolaccc a răspuns:

Ce bine ma descri happy. Crede-ma ca si eu gândesc exact la fel. Nu încerca sa ii schimbi parerea fiindca nu vei reuși chiar daca il iubesti... Doar fi aproape de el, fi un bun prieten si poate va da o sansa pana la urma relatiei voastre. Papa

7 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Se pare ca tu nu il iubesti pe el.

| PisicutzaTGV explică (pentru mat31new):

Ba chiar il iubesc. happy, dar asa e firea mea si nu ma las pana nu obtin ce vreau :d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai sa intelegi asta. Pur si simplu nu vrea o relatie, Uraste relatiile, orice ce fel de relatii. Iar tu nu intelegi. Lasa-l in plata domnului in pace. O fi o comoara de baiat, ce prostie. Sunt atatia baieti. Nu inteleg de ce lesini dupa unul singur pentru ca si el la fel ca restul dupa ce urmeaza sa te cunoasca se va plictisi si cauta si el la randul lui sex. Intreaba-l pentru mine de curiozitate sa vezi ca iti spune daca si-ar dori sa faca sex, pentru ca il placi si e bun.
Un mic sfat: Nu iti lasa soarta in mainile unui singur barbat!

| PisicutzaTGV explică (pentru anonim_4396):

MissMM acum e parerea ta poti crede ce vrei despre baieti sau despre cel pe care il pla eu. Se vede ca nu-l cunosti. A avut ocazi sa faca sex cu multe fete dar le-a refuzat pe toate. Adica a avut relati normale, bazate pe respect iubire, toleranta si nu a facut-o niciodată. El nu sa zici genul ala de baiat care e doar pentru sex cu tine, nici nu aduce vorba de asta, adica nu te-ar intreba nici macar : " Te astept pana vei fi pregatita. " Daca ai sta 1 săptămâna cu el mi-ai da dreptate si daca i-ai propune tu sa faceți o partida de sex iti garantez ca te va refuzawinking.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PisicutzaTGV):

Naspa tipu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Respecta-i alegerea! Pune-te in locul lui: daca tu nu ai vrea o relatie cu cineva, ti-ar place sa te bata la cap cu asta? raised eyebrows
Sfatul meu este sa-i lasi timp. Daca vrei sa fii in preajma lui, fii ca o buna prietena, nu-l presa cu "relatia".
Poate nu te place...sau a fost dezamagit intr-o relatie anterioara si acum ii este greu sa inceapa alta.
In orice caz, castiga-i increderea, ajuta-l la nevoie si el se va razgandi in privinta relatieiwinking.
Bafta!

| unknøwn a răspuns:

E tânăr băiatul. Are o vârstă la care poate şi vrea să se distreze cel mai bine.
Poate dacă n-aţi fi aşa stresante, aberante şi nu a-ţi sări aşa de tare în sus dacă ne-am fu7e cu altele, a-ţi avea o şansă de relaţie cu băieţi de genul. Dar cum voi sunteţi exact opusul...n-aveţi nici-o şansă!
Nu vrea să rămână forever alone.
E doar o perioadă în care vrea să facă sex cu cât mai multe tipe. Get it?!