anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si sunt cu prietenul meu de 3 luni impreuna.Este primul meu prieten si la inceput am tot refuzat sa il sarut french de frica insa de abia acum cateva saptamani am trecut peste frica si ne sarutam si frech pentru ca el a avut rabdare cu mine.
Acum cand ne sarutam sau ma tine in brate nu ma atinge decat pe spate sau pe picioare dar atat.Eu ma tot intreb dc numai atat, adica de ex mai jos de coapse nu ma atinge. sa fie oare din cauza faptului ca el va crede ca nu accept asta sau? Ce credeti?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E cam devreme pentru atingeri mai indraznete si probabil inca nu se simte pregatit.

| Viuvi a răspuns:

DA!
Probabil ca nu vrea sa crezi ca este nesimtit, vrea sa te ia mai usor ceea ce e bine!
Rar baieti asa...
Pune-i tu mana in timp ce va sarutati de ex, unde vrei tu sa te atinga.
In felu asta ii indici cam unde ai vrea sa puna mana fara sa fie ceva jenant la mijloc, pentru el sau pentru tine big grin

| buburuzzz a răspuns:

Probabil daca a acceptat sa astepte pina vei trece de teama, el e si putin timid... iar daca iti doresti atit de mult sa mergi mai departe in aceasta relatie fa tu primul pas...

| unu a răspuns:

Mai jos de coapse? Vrei să te atingă pe talpă?

| unu a răspuns:

Mi-a plăcut aia cu "nu este un nesimtit care isi baga mainile peste tot" laughing

| simona_2554 a răspuns:

Banuiesc ca el crede ca asa cum la inceput ti-a fost greu cu sarutul acum cu atingerile va fi la fel, insa trebuie sa-l apreciezi ca este rabdator si ca nu este un nesimtit care isi baga mainile peste tot! incearca sa il atingi tu mai intai iar mai apoi si el o va face!

| adrykiba a răspuns:

Baiatul are bunul simt.Stie ca esti fata cuminte si nu vrea sa riste sa te atinga altundeva probabil ca sa nu te sperii si poate crede ca te va pierde daca te ia prea tare. oricum ce face el este foarte bine, pentru ca asa vei avea mai multa incredere in el si il vei cunoaste mai bine si pe langa asta...amintiri de neuitat. Daca va grabiti si treceti peste faza doar de atingere...va veti obisnui cu faza a 2 si poate iti vei dorii sa fiti doar la faza de atingere, care nu va mai fi la fel daca ati trecut la urmatoarea faza.Eu chiar si dupa 4 ani imi aduc aminte de timpul in care numa ne sarutam si ne atingeam si simteam numa fiori din atingeri, acum daca vrem numa atingeri nu mai are acelasi farmec.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cred ca nu accepti.Preia tu initiativa.Atinge-l tu mai intai si dupa va prinde si el curaj.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crede*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Ai dreptate. Cred ca a observat ca esti foarte timida si din respect pentru tine si nevoile tale nu o face.Preia tu initiativa.

| Anonim_5757 a răspuns:

Probabil te crede timida din moment ce ai refuzat prima oara sa-l saruti sau poate e el timid. Vorbeste cu el ce i-ar placea sa faceti.Comunicarea e cea mai buna pentru a cladi o relatie de lunga durata.