Bună!
Ai putea cu timpul să-ţi găseşti pe altcineva, dar pe el ar trebui să-l păstrezi mereu ca pe o amintire frumoasă.
O zi bună!
Buna!
In primul rand, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. E normal sa iti fie dor, sa te gandesti inca la el. Daca tu gasesti baiatul care iti place si simti ca e timpul sa incepi o relatie atunci da, poti incerca. Depinde de tine.
Este foarte trist, îmi pare rău. Nu cred că este prea bine să-ţi găseşti altul dacă nu-l iubeşti. Dacă da, e altă treabă. Oricum, multă baftă!
Sincere condoleante, acum na, sti cum se zice... viata merge inainte. Eu zic sa nu te mai imprietenesti cu baiat de prin locurile acelea deoarece iti vei aduce aminte de cel ce a trecut in nefiinta si nu vei mai putea iubii. Toti avem o o viata, cu bune cu rele, trebuie sa o ducem pana la capat, asa ca nu ai cum sa stai singura pana la sfarsitul vietii, esti tanara si trebuie sa ai pe cineva langa tine
Nu cred ca mai vreau pe cineva langa mine, de fapt sunt sigura, pentru mine el este aici.
nici asa nu e bine, mergi la un psiholog
Hei.
Îmi pare extrem de rău pentru ce ţi s-a întâmplat. Nu ştiu ce ar trebui să zic.
Şi da, cred că ar trebui să îţi găseşti pe altcineva. Adică asta ar vrea şi el, nu crezi? Sigur vrea să te ştie fericită şi protejată de către cineva, cât timp n-ai să-l uiţi pe el.
Chiar îmi pară rau de tine. Fi puternică!
Buna,imi pare asa de rau.Nu pot spune ca inteleg ce simti pentru ca nu pot dar cred ca inteleg cat de tare te doare.Acum el va ramane mereu in inima ta fiindca e legat de o tragedie.O sa gasesti pe cineva care sa iti aline suferinta.Cineva de acolo de sus are grija de toata lumea si sigur nu te-a uitat.Fi puternica, sper ca te-am ajutat...