In primul rand te felicit daca nu i-ai cedat si ai fost fata inteligenta, incat ai descoperit intentiile aceluia(astfel ti-ar fi mai usor sa renunti la ideea de razbunare)...nu cred ca il mai placi dupa atata timp, simti doar o frustrare fiindca te-ai simtit folosita, de aici si aceasta obsesie.
Ce-as face eu?! In niciun caz nu mi l-as dori ca amic(ceea ce te sfatuiesc si pe tine)! Sunt convinsa ca nu ai nevoie de unul ca el in cercul tau de prieteni! Apoi... mi-as vedea de relatia actuala si nu as risca sa-l pierd pe cel la care tin si care imi impartaseste sentimentele, iar pe acela... l-as trata cu cat mai multa indiferenta, consolandu-ma ca nu merita nici macar efortul de a ma razbuna!
Mai bine ai cauta sa iubesti persoana care iti place si nu sa faci in ciuda persoanei care a profitat de tine.
Eu nu pot uita ultima mea relatzie
nu pot sa mi'l scot din cap, parca s-a amprentat acolo... nu pot sa il uit. in orice convorbire apare el! Si faza urata e k si'a km batut joc de mine. dar sincer. eu ink il mai iubesc chiar daca in fata altora zic ca nu il mai suport. ink mai tin la el. am avut un prt, dar m-am desp de el pentru ca nu pot sa il iubesc am impresia k imi bat joc de el. vreau sa'l uit pe acela care il iubesc.
Obsesia vine de la faptul ca iti apare(acea relatie )ca o neimplinire, ca o treaba neterminata.Scrie o scrisoare in care spune-i elegant ca a fost un magar si apoi i/ati gandul de la el; cand ai momente de confuzie sa iti aduci aminte ca astea sunt perfect normale la varsta ta si incearca sa transpui aceasta energie necheltuita in ceva care te solicita; munca un hobby ceva. la 17 ani nu ai pierdut nimic, de abia urmeaza sa iti dai seama ce vrei de la un lubit sau prieten. Fereste_te de...Magarusi!
Incearca sa uiti acea amintire neplacuta, stiu ca iti este foarte greu dar fa un efort si nu te mai gandii la el, cu siguranta ca daca no sa te mai gandesti la el si o sa incerci sa il uiti n-o sa mai simti nimic pentru el, incearca doar sa te gandesti la relatia ce o ai acum si fa efortul de a uita trecutul.
Mutubal întreabă: