| IoanaAnghel24 a întrebat:

Buna! Am 17 ani si sunt impreuna cu un baiat care arata foarte bine, e destept si se comporta frumos. Eu nu prea arat bine si nu am nici forme, dar stiu sa mentin o conversatie. Incerc sa imi dau seama de ce este impreuna cu mine, daca urmareste ceva sau chiar ma place. Eu oarecum l-am întrebat si mi-a spus ca ma place. Stiu ca e o intrebare cam prosteasca, dar voiam sa stiu voi ce credeti
A, si am vazut poze cu fostele lui si clar arata mult mai bine decat mine

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil te place ca,, ceea ce ești tu, datorita personalității și a caracterului. Poate alea erau frumoase dar erau plictisitoare, tu poate ești mai dezinvolta, mai naturala și el asta apreciază, nu neapărat fizicul care oricum este trecător.

| Violleta2022 a răspuns:

Este cu tine pentru ca te tii dupa el si insistiti.
De asta si-a dat seama si profita, asa cum fac toti frumuseii.
Cand se satura de tine, te schimba cu alta mai frumoasa, asa cum are obiceiul.

| mihai69 a răspuns:

De unde știi tu cum te vede acel băiat, ca să spui că „nu ai forme"?!? poate că ai exact formele care lui i se par perfecte.
Știi vorba aia - "beauty is in the eye of the beholder"? așa e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să nu te mai exteriorizezi atât "oare ce crede despre mine" sau alte întrebări. Fetele frumoase sunt pline de figuri și probabil s-a săturat de asta. Decât cu una frumoasă și plina de figuri, cu unghii false mai mari decât creierul, pana și eu as prefera una mai simplă dar totuși deșteaptă.

| VoidEternal a răspuns:

Dovada ca faptul ca a avea o personalitate e mai important decat sa te incadrezi fizic in niste masuratori aleatorii, asa zise "ideale" care oricum se modifica in timp.