Buna,timpul nu il poti intoarce,clar! Trebuie sa accepti lucrurile asa cum sunt,in viata mereu exista riscuri,probabil el si-a pierdut acum interesul fata de tine sau poate ti se pare doar.
Nu are rost sa fi trista si sa suferi,daca te iubeste va ramane alaturi de tine si iti va arata ca tine la tine,daca cumva te va parasi,nu e sfarsitul lumii desi e greu, poti trece peste, orice ar fi mergi mai departe.
Acum se comporta ciudat.ar trebui sa dai mai multe detalii cum se comporta el.E posibil din pacate ca numai asta sa fi vrut si cine stie vrea incetul cu incetul sa se debaraseze de tine,dar poate ca nu e asa.
Incearca sa discuti cu el sa vezi de ce se comporta cam ciudat,asa cum zici tu, nu trebuie sa plangi, fapta e consumata.Stai linistita ca nu ai fi moarta daca v-ati desparti,ca doar sunt fete care au ramas si insarcinate si parasite de iubit,se poate si mai rau.
Poate ca ai tu impresia ca el se comporta ciudat,poate are si el anumite probleme, sau trece printr-o perioada nefavorabila.
DAca el a fost primul nu inseamna ca gata el va fi singurul si nu mai exista baieti, nu trebuie sa privesti lucrurile asa dramatic.Si eu cand am facut-o cu iubitul am avut asa o parere de rau si o teama in suflet,abia dupa cateva zile mi-am revenit,plangeam desi nu prea aveam motive,a fost ciudat oarecum.Dar m-am obisnuit si iubitul meu a ramas alaturi de mine,chiar tine la mine,eu cred ca si prietenul tau tine la tine, asa ca nu fi suparata, daca simti ca e ceva in neregula cu el spune-i ce simti.
Si tu ai fost cam proasta ca te-ai lasat dusa de val asa usor si el a profitat de tine acum suferi si timpul o sa te faca sa fii mai dura.
Bună,
Poate nu a fost chiar cea mai bună idee să o faceţi, însă dacă ai avut încredere în el şi ai fost sigură pe tine, nu mai este loc de reproşuri.
Te sfătuiesc ca atunci când îl vezi că se comportă ciudat, să porţi o discuţie cu el şi să îl întrebi dacă este ceva în neregulă. Astfel, eviţi să te mai consumi pentru posibilele motive pe care ţi le imaginezi.
Mult succes!
Daca v-ati desparti ai sa-ti faci alt prieten nu e capat de lume.cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu el si sa-i spui sesizarile tale
Asa e cand te avanti fara sa stii. Logic ca se comporta ciudat, doar a obtinut ce a vrut. Lasa ca nu mori, nu te gandi repede la despartire, poate va fi bine
SCZ dar asa sunt barbatii...profita de orice moment.A facut-o cu tine acum se duce la alta fata o sa te paraseasca
Nu-i acorda asa multa atentie si nu mai plange ca iti faci mai rau.Consoleazate cu prietenele tale la un suc, incerca sa uiti cat mai repede aceasta aventura.
Never say never
Viata e mai mult decat atat iar aceasta relatie va deveni doar o frumoasa amintire peste ani. Daca te merita vei afla asta poate intr-una din urmatoarele zile cand poate va cauta placerea in alta parte.Se intampla desi este destul de neplacut sa afli asta mai greu este insa sa accepti ideea de a nu mai fi impreuna. Iar intr-o zi vei gasi si ceea ce cauti cu adevarat. life is all...
George0197 întreabă: