Poi daca il iubesti asa mult de ce sa pui kapat? ca are un copilas cu alta? stai linistita ca face si cu tine cand o veni momentul nu il indeparta doar pentru ca are copil.si cat despre skorpia d nevastasa e genu de femeia caruia trebuie sa i dai *** in bot.EU zic sa contiinui cu el daca zici ca va iubiti nu vad dc nu pa-pa
Tu esti prea nedumerita si lasa iluziile cu el daca nevastasa ii proasta acum tu esti 2ª tampita fiind cu el si are o varsta prea mare fata de tine.
Eu zic sa nu mai continui. Ai 17 ani, el e barbat insurat, priveste viata altfel decit tine. El cautaa sotie si mama iubitoare la copil, tu esti un copil, un adolescent, inca nu-i cazul sa ai astfel de griji. Tu trebuie sa termini un liceu si sa TE DISTREZI! Nu-ti ia astfel de angajamente de pe-acum, e prea devreme, cauta un baiat mai apropiat virstei si care are planurile cit de cit apropiate de ale tale.
Mai este si o altfel de varianta, daca vrei sa-ti pui poalele in briu de pe acum, stai cu el, insa nu cred ca ai face-o, gindeste-te.
Daca el se va desparti de ea pentru tine, atunci va dori sa-i iei locul, sa-i faci mincare, sa speli si sa faci curat, analizeaza situatia si nu te pripi sa incepi viata de matur de pe acum
Pune capat relatiei imediat. vrei copilul ala sa ramana fara tata? oricum ar fi sotia lui tu nu ai nicio treaba sa o judeci.pana la urma urmei el a zis DA in fata altarului si nu tu.
poate el te vrea sa ii speli tu lucrurile si sai faci mancare
cica e o adevarata scorpie.ia nu te mai baga tu in viata oamenilor.
daca mie mi s-ar intampla cum i s-a intamplat fetei aleia cred ca as bateao paia pana i-ar sarii mucii
si pun pariu ca u daca ai fi maritata si cu copil nu ti-ar place ca sotul tau sa aiba pe altcnva
n-am dreptate?
nu mi-a lua in nume de rau.asa e cel mai bine
Intotdeauna vei fi pe planul doi si nu ti face iluzii ca vei fi vreodata mai mult decat amanta si tu de unde stii cum e sotia lui? din cele spuse de el, nu? deci poate ca te-a prostit pe fata.Si daca asa ar fi nu cred ca e problema ta.Au un copil,o casnicie si cand s-a insurat cu ea stia cum este asa ca acum sa nu se mai planga.
Dar sa pun situatia altfel:daca mama ta ar fi in situatia asta si tatal tau ar insela-o, indiferent de motive, ca tot acelasi lucru este.Cum ai considera-o pe cealalta? Cred ca stiu raspunsul si cred ca nu iti place.Lasa-i in pace, ai toata viata inainte, o sa te mai indragostesti de o mie de ori dar asta nu e un motiv sa dezbini o familie indiferent care este situatia lor.Cum crezi ca se simte sotia lui? Pune-te si-n locul ei!
Buna! Pune capat cat mai repede,pana nu te mananca scorpia! Acum serios,ce viitor poti sa ai tu cu acel barbat? Lasa-l ca are familie, totusi, e un copilas la mijloc.Nu te baga in familiile altora.Sau crezi ca o sa isi paraseasca sotia,care nu ii face de mancare,dar cu care are un copil, pentru o fetita ca tine? Tot tu o sa suferi pana la urma, daca nu-i lasi cale libera.Deci,mai bine pune capat relatiei, chiar daca te doare, asa e cel mai bine.Treaba ta! Ai grija de tine! Pa, pa!
Mai noi intelegem ca tineti unul la altul dar nu e bine sa fi cu un barbat insurat.chiar daca sotia lui este asa cum e e numai problema lor. Daca tu o sa te desparti de el. Lucrurile probabil o sa se schimbe si el o sa-i dea mai multa importanta si o sa-i spuna ca ar trebui sa mai faca si ea ceva in afara de asta.Cum te-ai simti tu daca cineva s-ar baga intre parinti tai asa cum faci tu acum in aceea familie.Bagati mintile in cap si spune-i ca e mai bine sa va uitati reciproc si fiecare cu viata lui.
Logik...pune capat. lasa.l sa`si vaDA de viata lui si nevasta lui. sau daca tine la tine sa divorteze.))
Foksy relación final(pune capat relatiei)Tie ti se pare normal ce ai povestit? No es bueno hacer.Da oricum fa cum crezi uh ca e mai bine
Pentru binele tau ar fi bine sa pui capat relatiei.
1 este insurat.
2 are copil
3 este cu 7 ani mai mare ca tine
4 esti tanara
ai 17 ani iar tu daca ramai cu el :
o sa ai grija de copil, o sa trebuiasca sa intretii casa, sa gatesti etc.
si o sa ai cea mai groaznica alegere 89% se intampla.
El poate bea, peste 4-5 ani vei avea si tu un copil.
si daca sotu bea vei vedea ca nu vei avea o viata fericita...
iar daca dai divort te vei mai casatori foarte greu extrem de greu.
parerea mea la 24 ani sa te casatoresti. ai 17 la varsta asta nu trebuie sa te legi la cap cu cineva mai mare, fa-ti relatii cu cineva de varsta ta dar nu +7 ani. termina scoala.fa o facultate de 3-4 ani
Si dupa sa ai grija cu cine sa te casatoresti.
Mai bine nu continui relatia cu el pentru ca are un copil si este si insurat dar nici sotia lui nu va va lasa impreuna>
Si inca ceva.Am uitat sa mentionez ca eu o cunosc foarte bine pe sotia lui si ca atunci cand zic ca e o scorpie stiu de ce o zic. Deoarece vad cu ochii mei in fiecare zi cum se copmporta cu el.
Clar pune capat.Gandestete ca tu mereu vei fii singura si nu o sa poti sa te casatoresti si tu cu nimeni.Credema el doar peofita de tine daca nevasta lui este asa de scorpie si el te iubeste foarte mult pe tine dc nu divorteaza? Gandeste-te ca vei fi pe locul 2 in inima lui deoarece are o legatura mai stransa fata de sotia lui prin prisma copilului
c4nd4leante întreabă:
HappynewCenusa întreabă: