| sufletranit_5626 a întrebat:

am 17 ani si sunt insarcinata in 6 saptamana. le-am zis parintilor mei pentru ca doar ei ma pot ajuta si am si sustinerea prietenului meu.Eu as fi vrut sa pastrez sarcina dar ne-am gandit ca suntem tineri si avem o scoala de terminat si o viata inainte.Saptamana viitoare urmeaza sa fac avort la o clinica particulara din jud CS prin aspiratie si nu prea stiu preturile.Imi poate spune cineva o suma?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Si mai spune-le ca sa vada ce vor simti atunci cand se vor plimba in parc cu caruciorul - pot sa fie cei mai fericiti bunici din lume rusinati de faptul ca au un nepot/o nepotica sanatos/sanatoasa. Se vor rusina ei de ganguritul lui/ei, se vor rusina cand le va veni sa-i mance piciorusele de drag/draga.
Arata-le poza aceasta, spune-le ca pot sa aiba un nepot sanatos sau asa ceva in loc de nepot: http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/......ratie.html
Si daca tot ajungi la decizia lor, chiar vrei sa risti? Nu sunt putine cazuri in care femei care au facut avort au ramas sterile, au avut sechele fizice si psihice pe viata. Ai scris la Provita?

43 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Mai nu e bine sa faci avort sincer ca poate exista riscul ca mai incolo sa nu mai poti face copii si e grava treaba ...mai gandeste. mai bine pastreaza copilul...nu irosi o viata noua. iar data viitoare fiti mai atenti. nu face o greseala

| sdfgsdf a răspuns:

Scuze pentru raspunsul de mai sus, uite am gasit ceva mai interesant: http://www.documentingreality.com/......oned-1264/ merita vezut!;)

| LittleandLiars a răspuns:

Buna am o idee sunt multi oameni in Romanai care nu pot sa faca copii la-i putea da spre adoptie dupa ce il nasti de ce sa il omori? Mama ta te-a omorat pe tine? Eu zic ca ar fi mai bine sa il nasti si sa il dai spre adoptie ai face o familie fericita si sa tii legatura cu ei ca sa iti mai poti vizita micutul ar fi mai bine pentru toti big grin

Byebig hug Si ai grija ce faci micutului din burta ta :X

| iubiricaa a răspuns:

Stii ce inseamna avort? avort=crima... d c sa omori un suflet nevinovat...

pana la urma acel copil reprezinta rodul dragostei dintre tine sh pr tau... sper sa iti dai seama

| Claudia_4242 a răspuns:

Si ce ai facut? cat ai dat sa-ti faca avortul?

| Daiana_1431 a răspuns:

Vei face avort?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma ce ai facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search
Arata-le si lor tot ce au scris cei de la TPU si filmuletele prezentate.Cunosc pe cineva care a ramas insarcinata la 18 ani si parintii voiau sa faca avort dar nu a facut, a mers asa la scoala si a avut grija de copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search
Arata-le si lor ce au scris cei de la TPU.
Cunosc pe cineva care a ramas insarcinata la 18 ani si parintii o puneau sa faca avort dar ea nu s-a lasat si a avut grija de el.Cine face avort are remuscari toata viata.Important e ca il ai alaturi pe Dumnezeu, cere-i ajutorul si te va sprijini sa duci sarcina la capat.Probabil si avorturile sunt cauza a ceea ce se spune in Secretul de la Fatima.

| cosmina05 a răspuns:

Nu conteaza ce zice lumea.crezi ca nu te va critica mai mult ca ai omorat un bebelus? eu am avut o colega care a nascut la 14 ani.conteaza ca tu il iubesti.vei ramane marcata pe viata daca faci avort.rusine si de condamnat e sa faci avort, nu sa-l pastrezi.scoala poti sa o termini si cu copil.nu trebuie sa-ti fie rusine.nu esti datoare la nimeni ca sa dai explicatii celor care te judeca.

| AnAiA a răspuns:

Poti sa` nasti. dar esti prea tanara`. Poti sa` avortezi, dar il omori.In clipe ca asta nu stii ce sa` faci.insa nu asta a fost intrebarea ta. Din cate stiu eu, pretul avortului este 100 RON/luna`. adica` tie ti-ar lua aproximativ 120 RON. dar nu platesti numai avortul.deci cu tot cu pastile si asa mai departe te ajunge la un total de circa 170-200 RON.Doar tu stii ce este mai bine pentru tine! Mult succes :*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.adevaruldespreavort.ro/......ent-scream

te rog urmareste filmuletele si o sa te convingi. Sa auzim de bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 17 ani si am o fetita de 1 an si o luna dar niciodata nu m-am gandit sa o dau afara ns este alegerea ta faci ce vresad