| AlexandruSSll a întrebat:

am 17 ani si sunt virgin, iar o colega de liceu a acceptat sa o facem, insa fiind prima data, vreau sa nu fac o impresie proasta.As dori sa stiu cum o fac sa aiba orgasm inainte sa folosesc penisul, adica in preludiu, doar cu degetele.Pe ce ar trebui sa ma axez? Sa ii frec clitorisul cat mai tare? Vreau sa se ude toata si sa se simta vinovata inainte sa incepem, in caz ca imi dau si eu drumul mai rapid. Multumesc.

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă nu ai mai pus mâna la vreo fată pe savarină, te sfătuiesc să fii cât mai blând. Clitorisul mai ales e foarte sensibil și orice presiune / frecare prea brutală are exact efectul invers celui pe care îl dorești tu.
Efectul maxim asupra lui îl obții mai degrabă cu limba.
Iar „de dat drumul" rapid nu scapi, orice-ai face.

| AlexandruSSll explică (pentru mihai69):

Da, dar cam in cat timp as putea sa o fac sa aiba orgasm cu limba / degetul?

| mihai69 a răspuns (pentru AlexandruSSll):

Asta depinde de fiecare fată în parte, iar pentru ca lucrurile să pară și mai complicate - chiar și la o singură fată, în funcție de mulți factori, timpul în care ajunge ea la orgasm poate fi de la un minut la... niciodată.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AlexandruSSll):

Atingerea si/sau producerea orgasmului depind de foarte multi factori atat subictivi cat si obiectivi. Din acest motiv poate exista si posibilitatea ca fata/femeia sa se umezeasca foarte greu sau foarte putin, iar orgasmul sa nici nu se produca indiferent de calitatea preludiului prestat. Excitarea cea mai eficienta se realizeaza cu ajutorul limbii si buzelor care sa "mangaie" clitorisul concomitent cu efectuarea "degeticii". Ea nu poate fi nici acuzata si nici sa aiba sentimentul de "vinovatie" pentu lipsa ta de experienta si a faptului ca tu iti vei da drumul/vei ejacula cu mult inainte de a fi ea relaxata, umezita si pregatita pentru sex. Asa cum ti s-a explicat si de altii, cunilitia trebuie facuta cat mai tandru si fin posibil pentru a induce placerea si intensifica excitatia, deasemeneaia tu nu trebuie sa te simti rusinat sau culpabil/vinovat pentru ejacularea/ejacularile survenite pe perioada preludiului. Spor la munca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu un smirghel, fa-i clitorisul franjuri! Sa alegi o camera mai inalta, sa nu ude si tavanul cand va incepe sa se ude ea. Se va simti mai vinovata decat ai vazut in desenele animate!

| DarthRevan a răspuns:

Hah

| kavasaki99 a răspuns:

Oral 5 min maxim

| ALEXXXL19 a răspuns:

Pai in primul rand nu prea ai ce sa ii faci ca tu cat ai vrea sa inveti teorie practica trebuie sa o faci asa ca lasate lasat de vant si vei vedea ca o sa ii placa fi unic fi ceva nou pentru ea joaca-te putin cu pasarica ei si observa ce ii place,

| UserulAnonim a răspuns:

Nu te mai chinui, si asa o sa aiba un fake orgasm...

| GoStar a răspuns:

Sexul oral e solutia.
In majoritatea cazurilor e mult mai excitant ca si sexul normal, deci daca ii oferi un sex oral bun va pleca multumita...si tu la fel. laughing

| AlexandruSSll explică (pentru GoStar):

Eu vreau sa o fac sa se ude cat mai rapid, nu cred ca voi reusi cu limba mai rapid decat cu degetul, mai ales ca nu ma pricep.

| GoStar a răspuns (pentru AlexandruSSll):

Atunci du-te, sari pe ea, baga-i mana cat poti tu in ea si numai udata nu va fi.

| AlexandruSSll explică (pentru GoStar):

Deci, voi ziceti ca cea mai buna solutie ca sa o fac sa se ude e cu limba? Si daca da, cam cat ar dura sa aiba orgasm?

| mihai69 a răspuns (pentru AlexandruSSll):

PS sfatul meu ar fi să aveți mai întâi vreo două-trei ședințe de peting, în care să vă cunoașteți unul altuia corpurile, zonele erogene etc.
Abia pe urmă treci la fapte; și nu uitați să comunicați unul cu celălalt, spunându-vă și arătându-vă mereu unul altuia ce și cum vă place (sau nu). Doar așa ai cele mai mari șanse să reușești să-i produci maximum de plăcere. Într-un timp rezonabil de scurt.

| GoStar a răspuns (pentru AlexandruSSll):

Asta nu stim, ne poti da adresa si iti spunem dupa cam cat ii ia.
Depinde de persoana, de cum stii tu sa te joci cu ea, de cat pune ea botul la chestiile astea.
Nu toate fetele sunt la fel.