anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si sunt virgina.Acum o saptamana m-am,, jucat,, cu prietenul meu.Ne-am masturbat reciproc iar dupa ce a ejaculat am mers si ne-am spalat pe urma am mai continuat.Intrebarea mea este:Oare pot fi insarcinata din cauza acelui lichid transparent in care exista spermatozoizi? El a introdus putin degetul si poate avea pe degetcrying. Eram in a6a zi a ciclului menstrual si in acea luna era regulat adica 28 de zile.Credeti ca s-ar putea sa am eu acest ghinion?cryingSunt foarte stresata.M-au durut ovarele din a2a zi si ma ustura la urinare si am fost la medic unde am aflat ca am infectie. Ajutati`ma va tog cu un sfat ceva.mi-am luat test de sarcina pe care scrie ca trebuie facut dupa 10 zile.E devreme?

Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

Imi permit sa zic ca NU esti insarcinata!
Atata timp cat nu s-a produs actul sexual, exista sanse minime, aproape imposibile de sarcina.
Sa ramai insarcinata nu e atat de usor pe cat crezi... E un proces destul de complicat cu destul de multe bariere naturale care opresc multi spermatozoizi in a ajung la ovul.
Stai linistita! =)

39 răspunsuri:
| Ale_8152 a răspuns (pentru BarBateLuL):

Chiar si daca nu am himenul rupt?

| cristinasiasamaideparte a răspuns:

Mai mai, dar ce va mai place sa va dati cu parerea cand stiti prea putine happy Inainte sa scrieti prostii si sa induceti fata in eroare, mai bine verificati sa vedeti daca e sau nu adevarat ceea ce spuneti. Ma rog, acum nu mai conteaza cine ce a facut si de ce, ideea e urmatoarea: testele de sarcina nu sunt sigure. Cel mai bine ar fi sa te duci la medic sa faci un test de sange, asa vei stii sigur daca esti insarcinata sau nu happy Si ai grija pe viitor, se poate sa ramai insarcinata si de la lichidul seminal, caci si acesta contine spermatozoizi. E adevarat ca sansele de a ramane gravida sunt mai mici asa, dar tot exista.

| DDoctorita a răspuns (pentru Ale_8152):

Nu stiu! Daca imi zici la cat timp ai facut testul, tias putea da o parere!
Daca l-ai facut inainte de 7/10 zile cu siguranta testul nu a avut un rezultat bun. Daca l-ai facut intre sau dupa 7/10 zile, este destula hormona in urina ca sa iasa un test positiv! Daca tia iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata! =)
Oricum, iti repet, sa ramai insarcinata nu e atat de usor pe cat se crede! Dupa cum am citit intr-un comentariu de pe aici si din cunostiintele mele, intre ejaculare milioane de spermatozoizi iar numai 500 ajung la locul fecundarii! Avand in evdere ca prietenul tau nu a ejaculat in tine, sansele tale sunt total minore in a se produce fecundarea!
Mersii pentru funda! =)

| DarkBlood32 a răspuns:

10% sunt sanse de a ramane insarcinata. Daca vrei fa avort, eu iti recomand sa nu faci asta. Dar nu prea cred ca ai ramas insarcinata.

| ombladon93 a răspuns:

Iti meriti soarta!

| CandyHearts a răspuns:

Cred ca raspunsul meu e cu mare intarzierehee hee dar nu conteaza... bineinteles ca ai gresit si tu putin, dar nu ai cum sa fi insarcinata, 100 % nu, findca degetul nu e destul de mare incat sa rupa himenul (cat are degetul? 20 de cm? doar nu o fi mutant), iar daca himenul nu e rupt spermatozoizii saracii nu au cum sa treaca dincolo de himen(oricat de smecheri ar fi ei laughing ) asa ca stai linistita, bineinteles ca ai facut o infectie, daca iubitul tau isi baga degetul murdar pe unde nu trebuie, nu zic ca e murdar el ci vreau sa zic ca sub unghie sunt cele mai multe bacterii de pe corpul uman, asa ca daca va mai "jucati" faceti un dus inainte si nu-l mai lasa sa ejaculeze pe unde nu trebuie big grin

| stoicacatalina a răspuns:

Si ai ramas pana la urma sau nu?

| Ale_8152 a răspuns (pentru stoicacatalina):

Nu

| TanyaBeSt a răspuns:

Pai,ar trebui sa discuti cu parinti
in cazuri de genu, in ei poti avea cea mai mare incredere
te pot sprijini, chiar daca la inceput te cearta un pic, adica in viata, toti facem greseli
si....credema parintii te pot ajuta mai bine de cat noi(niste straini)