Da, da-mi mesaj privat si iti explic eu ce si cum.Nu are rost sa stam sa scriem aici totul.
Cred ca pui problema gresit!
Potis a te masturbezi singura, oferindu-ti placere si satisfactie si fara sa ai sex cu un barbat.
Pentru atata lucru, chiar nu-i nevoie sa te duci dupa nimeni, mai ales ca, locuiesti intr-un oras unde sigur baietiis e lauda intre ei si tot satul va afla.
Invata sa te atingi singura, obtinandu-ti orgasme extraordinare si fara sa ai sex cu nimeni.
Ai putea s-o faci în vacanță, la mare. Cauți un tip care să-ți placă și dacă are și ceva minte să poți și vorbi cu el... de ce nu?
Ai putea sa îți faci un iubit. Dacă îți începi viata sexuala măcar sa fie de durata doar nu vrei odată și gata. Pe de alta parte încearcă sa fii discreta cu viata ta personala, chiar de se lauda vreun prost cu asa ceva tu nu trebuie sa recunoști, e doar treaba ta ce faci, și deschide bine ochii sa fie un tip cu bun simt.
Te înțeleg, e normal dar fi atenta și ai grija, trebuie sa va cunoașteți și să vă iubiți... Fiind prima data sa nu te simți vinovată etc in viitor.
Bafta
Am 18 ani și eu sunt virgin dacă vrei da-mi mesaj poate ne putem ajuta cumva sunt fix in aceeași situație ca tine?