| andreeadenisabisoc1 a întrebat:

Buna, am 17 ani si un baiat m-a chemat sa merg la el acasa peste noapte. Nu stiu ce sa fac.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Puneti pe tine niste chiloti de tabla s-au manaca niste ceapa si usturoi ca sa iti miroase gura, daca el vede ca gurita ta miroase ingrozitor o sa ii fie scarba sa te lase sa i-o su+gi. Dar in cel mai bun caz vorbeste cu mama ta despre acest baiat si pe urma mai vezi tu ce faci ori cum ai 17 ani te descurici tu ok.

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Mergi la el. O sa fie totul bine.

| Plato a răspuns:

Daca ai demnitate, refuzi. Daca apartii domeniului public, accepti.

| andreeadenisabisoc1 explică (pentru Plato):

E ok sfatul dar nu la asta incercam sa ma refer adica daca vrea sa facem ........sau chestii de genul

| Plato a răspuns (pentru andreeadenisabisoc1):

Normal ca aia vrea.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Iti spun eu ce trebuie sa faci te duci la el si ii spui inca din fata usi ca nu vrei sex ci doar sa vorbim, pe urma nu intri in casa pana nu primesti un raspuns de la el dar inainte sa intri la el in bloc iti suni parinti si le spui in ce rahat te-ai bagat ok.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Poate te a chemat sa va jucați cu păpușile.big grin
Glumesc.

Vrea sa faceți sex.

Și acum depinde și ce băiat. Un băiat oarecare?
Sau un băiat cu care ai o relație?

Eu cred ca vrea doar sex de la tine dacă te a chemat la el acasă doar pe motivul sa faceți sex happy

Poate răspunsul meu nu este îndeajuns întrebări tale însă eu ca fata te sfătuiesc sa nu te lași asa ușor(sa fi /pari o fata ușoară).
Fi demnă și respectate.

Dacă totuși accepți (folosește protecție)

| f2ff2fl12f a răspuns:

Ce sa faci? Sa iei un prezervativ în caz ca nu are el, ca urmează sa va distrați laughing fără sa nu faci ca ti-ai distrus viitorul dacă nu îți dorești un copil. Ai 17 ani, gândești mai bine ca un major, deci sper ca știi treaba asta. ("adulților", acum avem internet, știm mai multe ca voi sau cel puțin cat voi, dacă vrem sa îl folosim în acest fel) du-te, ai destui ani, fa și tu sex dar neapărat cu protecție. Tine minte: vrea sex, doar nu te-a chemat sa beți un suc, aia o puteți face și afara. Succes și distracție plăcută!

| Realli a răspuns:

Du-te,o să vă jucați cu maimuța!?