Fa asa cum iti dicteaza inima.
in legatura cu durerea nu cred ca ar trebui sa te temi, toate am trecut prin asa ceva. poti sa ii spui de ce anume iti este teama poate asa te vei simti mai bine.
ai putea sa ii ceri un sfat si mamei tale avand in vedere ca ai zis ca parintilor le este foarte drag de voi.
Eu te sfatuiesc sa mai astepti macar pana la varsta minima recomandata medical (17 ani si jumatate). Nu uita ca asta este varsta absolut minima, daca nu te simti pregatita mai poti astepta. Iubirea nu te va proteja de cancerul de col, daca iti incepi viata sexuala mai devreme decat e cazul.
Bună.
Mai așteaptă, nu da cu ochii pe foc. Nu-l cunoști chiar așa de mult timp. Nu cred că părinții tăi vor să faci pasul cu el tocmai acum. Gândește problema la rece.
Pentru o bună informare, www.seximus.ro
Pa, pa.
Eu cred ca e inca devreme.8 luni nu sunt de-ajuns sa cunosti o persoana, plus ca mai ai putin pana la 18 ani si vei putea face orice doresti.
Mai asteapta 1 an cand vei fii destul de matura.
Nu va grabiti,traiti bucuria fiecarui minut impreuna asa, timpul trece repede mai asteapta putin ca nu ai nimic de pierdut, trebuie sa fi 100%sigura pe tine ca vrei asta sa nu regreti mai tarziu cand nu poti remedia nimic. Daca va iubiti mai acordati-va timp si profitati de aceste clipe.Despre durere:acordati timp preludiului, excitarii.
Incearca,va iubiti, esti destul de mare, nu ai ce pierde durerea poate nici no sa o mai simti... plus ca mnah odata si odata tot trebuie sa faci asta
Daca nu simti ca vrei sa faci asta, n-o facedurerea nu este foarte mare, dar o sa treci peste.lasa-te purtata de val daca simti asta.
Fa ceea ce simti tu si daca te simti pregatita pentru a face pasul asta, e ok. Nu te mai lua dupa alte persoane care spun ca ai o varsta la care nu iti poti incepe viata sexuala. Intre voi exista un sentiment puternic, un sentiment minunat...
Daca el nu te forteaza sa o faceti e bine. Fa acest lucru cand e zice el ca e bine si te simti u pregatita.
Stii si eu sunt crescuta cu bun simt si la 15 ani ai mei si eu sunt chiar mica, pentru alte fete asta chiar nu conteaza.Si eu m-am informat si eu sunt de acord ca la 17 ani e o varsta destul de normala. Daca cu adevarat te iubesti cu acel prieteni si daca esti sigura ca apoi nu il vei pierde si ca merita poti sa incerci.Asa e de fiecare data, durere.Si mie mi-a zis cineva,asta ca pe o glumita,, Mai intai placerea si dupa durerea".Eu zic sa stai linistita si poti sa o faci incepand cu ceva usor, avand grija prietenul tau sa nu te doara asa tare.Bafta!