Hm... Cred ca mama ta banuieste ca aveti o relatie si se gandeste sa ai o relatie cu cineva de speta ta... Si cum vrea ca tu sa faci o facultate... Si vede ca tu il placi pe baiatul ala considera ca trebuie sa faca si el o facultate ca sa te merite... Sau ca sa fie la acelasi nivel cu tine... Dupa parerea mea... daca el e multumit cu viata pe care o are nu e nici o problema. Masini sunt prea multe in momentul asta... deci de lucru va avea o perioada buna de timp... Si va castiga bine... Dar... daca ar fi vrut sa faca o facultate si nu a avut posibilitatea... Iar tu vei face o facultate... o vei termina... e posibil ca el sa se simta inferior din cauza asta si sa ajungeti la discutii... Depinde mult de tip.
Daca vrei sa o linistesti pe mama ta sa nu te mai streseze cu inscrisul lui la facultate, spune-i ca te simti bine cu el, dar nu intentionezi sa te casatoresti cu el sau sa ai o relatie de lunga durata... Poate se va linisti... Dar exista si posibilitatea sa nu-i placa ideea - asta nu stiu, nu o cunosc pe mama ta.
Sincer in locul tau eu i-as spune asa ca fapt divers... e adv k sunteti de putin timp imp dar i-ai face si lui un bine, si de ce nu poate o sa il si convingi
mama ta vrea pentru tine un baiat care sa aiba cv in kp, nu vreau sa te jignesc insa stiu din propria experienta k asa gandesc mai toate mamele...
nu stiu ce sa-ti mai zic, ramane l alegerea ta ce vei face!
mult succes si sa fii fericita!
pupici
Poate vrea sa va casatoritii...
Nu stiu, intr-o relatie nu conteaza daca ai facultate sau nu
Da ai dreptate dar nu faci nici un rau ca i dai sfat sa faca studii nu stii niciodata cind si unde vei lucra si ti va trebui. poate nu are bani de taxa si de aceea nu se inscrie. TOtusi poti vb cu el sai dai o parere si vezi ce sp
Daca iubesti pe cineva il iubesti din inima si ca asa simpti u nu ca are facultate ca nu ai de stat cu facultatea.si daca mama ta daca tot insista sa se inscrie la facultate nu stiu ce rost ar avea aidk daca ar avea facultate te-ar lasa sa stai cu el? si daca nu are nu te lasa?
Cu siguranta nu va fi ultimul tau prieten doar daca nu ai de gand sa te mariti de acum, parerea mea este k trebuie sai spui mamei tale adevarul, mama iti va fi cea mai buna prietena intotdeauna, explica-i situatia si va intelege. din cate am inteles deja il cunoate pe baiat, daca avea ceva inpotriva lui il respingea si ca amic al tau nu doar ca iubit.si facultatea nu conteaza chiar asa de mult, oricum in zilele noatre degeaba ai studii daca nu ai bani si pile pentru un jobb mai bun.multa bafta pup papa