| Sexyspirit a întrebat:

am 17 ani, sunt virgina.si am un ciclu neregulat... am si eu o intrebare : daca vreau sa fac dragoste cu cineva pe care`l iubesc, in ciuda faptului ca am ciclul neregulat...cum trebuie sa procedez? cand trebuie sa fac ca sa nu raman insarcinata? Astept raspuns. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| AnnaMaria a răspuns:

E de apreciat ca e virgina la 17 anitongue

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa iei anticonceptionale(dupa prescrierea medicului)sau poti folosi prezervative.
De asemenea,cand nu esti la ciclu poti face cat vrei, cand esti mai bine nu fa, ca poti sa ramai cu sarcina.

| AnnaMaria a răspuns:

Folositi prezervativ

| AnnaMaria a răspuns:

Prezervativul e mai sigur decat orice alta metoda

| Sexyspirit explică:

Sa inteleg ca nu am ciclu regulat pentru ca sunt virgina?
Si in legatura cu prezervativul, da stiu ca e cel mai bine protejat... dar din moment ce nu stiu urmatoarea data cand imi va veni ciclul...si fac dragoste.de unde stiu ca nu raman insarcinata?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Folositi prezervativ, evident.
Daca nu vrei prezervativ, mergeti impreuna si faceti-va analizele obligatorii, apoi la planning familial si cere o prescriptie de anticonceptionale, urmand ca imediat dupa inceperea vietii sexuale sa faci examenul ginecologic necesar.

Răspuns utilizator avertizat
| Sexyspirit explică:

Sa inteleg ca nu am ciclu regulat pentru ca sunt virgina?
Si in legatura cu prezervativul, da stiu ca e cel mai bine protejat... dar din moment ce nu stiu urmatoarea data cand imi va veni ciclul...si fac dragoste.de unde stiu ca nu raman insarcinata?

| liviu42 a răspuns:

Sa o faci cu cap" sa te protejezi.Mai ales ca nu ai ciclu regulat.

| Nextone a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi mai intai la ginecolog pentru a-ti regla ciclu, eventual iti va prescrie niste anticonceptionale. Daca vrei insa sa iti incepi viata sexuala avand ciclu neregulat cel mai bine este sa te protejezi folosind prezervativul.Bafta

| cupcake02 a răspuns:

Sa te protejezi de fiecare data. Cu anticonceptionalele nu te grabi pentru ca au efecte adverse nu foarte placute si sunt nerecomandate in adolescenta, pentru ca organismul tau inca nu e pregatit pentru asa ceva. Dar o metoda externa precum prezervativul nu ar trebui sa lipseasca niciodata! Succes.

| Sexyspirit explică:

Gabi87 eu cred ca am vb destul de frumos... nu te-a intrebat nimeni nimic. daca nu stii sa vb frumos mai bine taci!
cupcake02 am inteles faza cu prezervativul dar din moment ce nu stiu data ciclului...pot sa fac oricand cu prezervativ?

| Nextone a răspuns:

Daca tu crezi ca anne merita funda doar pentru ca a zis ca te apreciaza si nu ti-a raspuns la intrebare inseamna ca nu apreciezi oamenii care s-au gandit la problema ta.Im fine e alegerea ta nu ma bag happy

| candora a răspuns:

Da, poti face oricind. Numai sa fii atenta sa nu se rupa sau sa iasa, pentru aceasta, ia un lubrifiant fiindca poate fi o problema daca e pentru prima data. Eventual, mai asigurati-va cu 1-2 prezervative, daca se intimpla ceva cu priumul. Fii precauta in timpul actului si daca il pui corect(prezervativul) sansele sunt nule sa ramii insarcinata.

| AnnaMaria a răspuns:

@TequilaSunRise,care e problema?raised eyebrows

| Sexyspirit explică:

OK, va multumesc tuturor pentru sfaturi! :*

| cherrybomb a răspuns:

Ce crezi eu am 18 ani si sunt virgina. trebuie sa mi se ridice statuie?laughing

| Sexyspirit explică:

Nu trebuie sa ti se ridice statuie.eu doar intrebam.

| Sexyspirit explică:

Nu pot sa dau "Funda" la mai multe persoane?