| AntonioAlexe a întrebat:

Buna, am 17 ani. Vreau sa intreb.
De ce am penisul de culoare mai închisă(doar putin mai inchisa) decat restul corpului?(mentionez ca rareori, in general cand fac dus observ ca se închide foarte tare la culoare). E o problemă cu el?
Si cand il decalotez prepuțul sta umflat in spatele capului penisului iar de multe ori nici nu sta decalotat (prepuțul imi acoperă in întregime si capul penisului si cand acesta este in stare erecta)(mentionez ca nu e mic, daca ajuta la răspunsuri e cu 6 cm mai mare decat media in Romania)(spun asa pentru cunoscători ca sa nu apara răspunsuri ca ma dau in spectacol)(dar il decalotez fara probleme).
Ce pot sa fac in aceste situatii?
Dau funda la raspunsul care ma ajuta cel mai mult cu problemele

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca este mai vascularizat decat alte parti ale corpului.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Penisul tau poate fi apreciat si considerat ca este clinic sanatos d.t.p.d.v. Multa sanatate!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Sa stii ca a inceput sa se inegreasaca, apoi va putrezi si va cadea. Culmea este ca nu exista nici remediu medical, asa cum nu este impotriva coronavirusului.
Stai linistit, ca glumeam.
Multi barbati au piele de pe penis mai neagra decat de pe corp.

| Alexandrionelu a răspuns:

Poate ai un strămoș african, asta ar explica atât culoarea cât și mărimea laughing

| elaventurero a răspuns:

Penisul e precum un cameleon de siret, își schimbă culoare în funcție de suprafața pe care se așeazăwinking